G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,14
CNY4,84
GBP45,60
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,67
GR. ALTIN2.873,25
BTC2.153.878,01

Kadıköy’de Şoke Eden Olay! Araçta Bulunan 3 Kişi Dövüldü, O Anlar Kameraya Yansıdı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadıköy’de dün akşam saatlerinde meydana gelen bir olayda, Suadiye Sahil Yolu’nda seyir halindeki bir aracın önünü kesen bir grup, araç içinde bulunan 3 kişiyi dövdü. Olay, cep telefonu kamerasına da yansıdı.

Olay, Suadiye Sahil Yolu’nda dün akşam saat 23.00 sıralarında yaşandı. İddiaya göre, trafikte seyir halinde olan bir grup, bilinmeyen bir nedenle aracın önünü keserek yolun bir şeridini trafiğe kapattı. Araçtan inen şüpheliler, araç içinde bulunan 3 kişiyle tartışmaya başladı.

Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle birlikte, kalabalık grup araçtaki kişilere küfürler savurarak yumruklarla saldırdı. Çevredeki diğer vatandaşlar olaya müdahale etmeye çalışarak kavgayı önlemeye çalıştılar.

Şiddet olayı cep telefonu kamerasına yansırken, saldırganlar araçtakileri darp ettikten sonra hızla olay yerinden uzaklaştılar. Polis, şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Olayın kesin sebebi ise henüz netlik kazanmış değil.

Olay, Kadıköy’de yaşanan son şiddet hadiselerinden biri olarak kayıtlara geçti. Bölgedeki güvenlik kameralarının incelenmesiyle birlikte, suçluların yakalanması ve olayın detaylarının aydınlatılması için polis çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kadıköy’de Şoke Eden Olay! Araçta Bulunan 3 Kişi Dövüldü, O Anlar Kameraya Yansıdı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!