G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,63
CNY4,86
GBP44,91
EURO/USD1,10
BIST9.044,89
Petrol77,35
GR. ALTIN2.878,03
BTC2.133.724,74

KADIKÖY’DE SOKAK KÖPEKLERİ YALNIZ BIRAKILDI, TEHLİKE ATLATIYORLAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadıköy Bostancı Mahallesi’nde bulunan 5 katlı apartmanda yaşayan bir kişi, üç sokak köpeğini evinde yalnız bırakarak evden ayrıldı. Evde kalan köpekler, balkon korkuluklarına çıkarak düşme tehlikesi yaşadılar. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasıyla birlikte hayvanseverler, bu ihmalkarlığa tepki gösterdi. Ayrıca, köpeklerin sahibinin arkasından havlayarak saatlerce balkonda dolaşmaları ve zayıf ve bakımsız halleri dikkat çekti.

Şikayetler üzerine yapılan sorulara kapıyı açmayarak yanıt vermemesiyle köpek sahibi, iddiaları reddetti. Savcılığa intikal eden bir konu olduğunu belirten sahip, “Bu iddialar gerçek değil, komşularımızın uydurduğu şeyler. Savcılar ve polisler gereken önlemleri aldı, böyle bir durum asla olmadı.” dedi.

Bu durumu sosyal medyadan görüp olay yerine gelen Gülgün Buyrukveren, hayvanların derhal kurtarılması gerektiğini belirtti. Sahibin köpekleri doyurduğuna ve onlarla ilgilendiğine dair söylentilerin yalan olduğunu ifade eden Buyrukveren, “Eğer cipi varsa veterinere götürülür, bakılır. Bu kadının davranışları normal değil, insan sokak hayvanlarını eve kitlemez. Bu hayvanlara yapılan zulüm artık yeter.” şeklinde konuştu. Ayrıca, sahibin hayvanları dolaştırmak yerine kilit altında tutmasının normal olmadığını ve bu durumun zulme dönüştüğünü belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
KADIKÖY’DE SOKAK KÖPEKLERİ YALNIZ BIRAKILDI, TEHLİKE ATLATIYORLAR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!