G-QXXHXL9JW0
USD33,98
EURO37,67
CNY0,000000
GBP44,73
EURO/USD1,11
BIST9.771,16
Petrol71,06
GR. ALTIN2.727,45
BTC1.859.420,04

Kaan Ayhan: “Rekor üstüne rekor kırdık” – Süper Lig’deki Başarımız

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’ın milli futbolcusu Kaan Ayhan, Süper Lig’de üst üste üçüncü şampiyonluğu ve Avrupa’da başarıyı hedeflediklerini belirtti. 102 puan toplayarak birçok rekor kıran takımın hem Süper Lig’de hem de Avrupa’da daha büyük başarılar elde etmeyi arzuladığını söyledi. Geçen sezon kırdıkları rekorların tekrar kırılmama ihtimalini vurgulayan Ayhan, her maçta farklı oyuncuların öne çıkmasının kaliteden kaynaklandığını ifade etti. Sürekli bir ismin öne çıkmamasının takımın genel kalitesini yansıttığını söyledi.

Kaan, Galatasaray’ın kazandığı şampiyonluklarda kalitenin anahtar olduğunu vurgulayarak, kadrodaki futbolcuların geçen sezon performanslarını ön plana çıkardığını belirtti. Başarının ardında yatan en önemli unsurun kalite olduğunu ve bu kalitenin üst üste şampiyonluk elde etmeyi sağladığını dile getirdi. Ayrıca, geçen sezon elde ettikleri başarıyı Avrupa’da da sürdürmek istediklerini ve bu yönde ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Futbolcu, Galatasaray’ın geçen sezon elde ettiği şampiyonluklarda kaliteye vurgu yaparak, bu kalitenin sürekli bir başarı getirdiğini söyledi. Hem Süper Lig hem de Avrupa’da daha büyük başarılar elde etmek için yoğun çaba sarf ettiklerini ifade etti. Geçen sezon elde ettikleri başarının tekrarlanması için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirten Kaan, rakiplerin Galatasaray’ı sürekli takip ettiğini ve bu durumun kendilerini daha da motive ettiğini dile getirdi.

Kaan, Galatasaray’ın geçmiş sezonlarda elde ettiği başarıları tekrarlayabilmek için takım olarak büyük bir gayret içinde olduklarını belirtti. Avrupa’da da başarılı olmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade eden futbolcu, yeni sezona iyi bir başlangıç yapmanın önemine vurgu yaptı. Uzun vadeli hedeflerinin şampiyonluk için mücadele eden 4-5 takımın yer aldığı bir lig yaratmak olduğunu söyleyen Kaan, takımında uzun yıllar kalmak istediğini ve burada kalıcı olmayı hedeflediğini ifade etti.

Son olarak, Kaan Ayhan, forma numarasının değişmesini düşünmediğini ve takımda kalarak Galatasaray’a hizmet etmeye devam etmek istediğini belirtti. Milli takımda giydiği 22 numarayı sevmediğini ancak sonradan alıştığını ifade eden futbolcu, sakatlığını atlattığını ve Avrupa Şampiyonası’nda daha az ağrı hissettiğini dile getirdi. Gelecek sezon için beklentilerinin yüksek olduğunu söyleyen Kaan Ayhan, takımıyla beraber elde ettikleri başarıyı Avrupa’da da göstermek istediklerini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kaan Ayhan: “Rekor üstüne rekor kırdık” – Süper Lig’deki Başarımız

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!