G-QXXHXL9JW0
USD33,99
EURO37,84
CNY4,79
GBP44,94
EURO/USD1,11
BIST9.577,46
Petrol72,69
GR. ALTIN2.821,35
BTC1.972.399,65

Japonya’yı vuracak Shanshan Tayfunu nedeniyle 192 uçuş iptal edildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Japonya’nın Kagoshima ve Miyazaki eyaletlerini etkisi altına alması beklenen Shanshan Tayfunu, ülke genelinde hayatı olumsuz etkiledi. Havayolu firmalarının verilerine göre, Kagoshima, Fukuoka ve Miyazaki eyaletlerinde gerçekleşmesi beklenen en az 192 uçuş iptal edildi ve 9 bin 300 yolcu etkilendi. Daha fazla iptal uyarısı yapıldı ve yolcular güncel bilgileri takip etmeye çağrıldı. Ayrıca, hızlı tren seferlerinde de aksamalar yaşandı, Kyushu Hızlı Tren Hattı’ndaki seferler askıya alındı ve diğer hatlarda da iptaller ve gecikmeler yaşanabileceği bildirildi. Ayrıca, Kagoshima ve Miyazaki eyaletlerindeki 130 postanede operasyonlar askıya alındı ve özel kargo firmaları teslimatlarda gecikmeler uyarısında bulundu.

Japonya Meteoroloji Ajansı (JMA) Tayfunun Yakushima adası açıklarından kuzey-kuzeybatı yönüne doğru ilerlediğini duyurdu. Kyushu adasına ulaşabileceği uyarısında bulunan yetkililer, şiddetli rüzgarlar, sel baskınları ve toprak kaymalarına karşı hazırlıklı olunması gerektiğini belirtti. Tayfun nedeniyle yaşanabilecek olumsuz hava koşullarına karşı uyarıda bulunan JMA, halkı dikkatli olmaya davet etti.

Öte yandan, Kagoshima ve Miyazaki eyaletlerinde 130 postanede gişe operasyonları askıya alındı ve teslimatlarda gecikmeler yaşanabileceği uyarısında bulunuldu. Shanshan Tayfunu nedeniyle Kyushu Hızlı Tren Hattı üzerindeki seferlerin askıya alındığı bilgisi paylaşılırken, diğer hızlı tren hatlarında da aksamalar yaşanabileceği belirtildi.

Toplamda 192 uçuşun iptal edildiği bildirilirken, yaklaşık 9 bin 300 yolcunun etkilendiği bilgisi paylaşıldı. Yetkililer, saat ilerledikçe yeni iptal uyarıları yapılabileceği konusunda uyarılarda bulundu. Hava durumu nedeniyle yaşanabilecek ulaşım aksamalarına karşı vatandaşların gerekli tedbirleri alması gerektiği vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Japonya’yı vuracak Shanshan Tayfunu nedeniyle 192 uçuş iptal edildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!