G-QXXHXL9JW0
USD34,21
EURO37,30
CNY4,81
GBP44,61
EURO/USD1,09
BIST8.821,14
Petrol73,77
GR. ALTIN3.061,85
BTC2.325.933,72

Jahrein’in Gözaltı Süreci: ‘Raconu Bu! O Lafları Söylemeyivereydin’ Dedi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘Jahrein’ Takma İsimli Ahmet Sonuç Gözaltına Alındı

Sosyal medya platformu X’teki canlı sohbet odaları ve yayınlarında genel ahlak ile toplumsal değer yargılarına aykırı konuşmalar yaptığı iddialarıyla ‘müstehcenlik’ suçlaması altında gözaltına alınan ‘Jahrein’ takma adıyla bilinen Ahmet Sonuç, 13 Eylül’de tutuklanmıştı. Sonuç, dün tahliye edildi. Sosyal medya hesabı Instagram’dan bir fotoğraf paylaşarak, "Tahliye" ifadesini kullandı.

Yaşadığı Süreci Paylaştı

Tahliyesinin ardından Kick platformunda bir canlı yayın yapan Sonuç, yaşadığı deneyimleri anlattı. Emniyetten adliyeye sevk edilirken başının öne eğilmesi durumu hakkında şu açıklamayı yaptı:

  • "Polislerle zaten daha önce tanışıyordum. Antalya Siber’deki ekip, hatta müdürüyle beraber tanıdığım kişiler var. Müdür, bize yardımcı olmaya çalıştı, unuttuğumuz bazı konular üzerinde görüşmemize destek oldu. İçten bir tavır vardı. ‘Savcı da ifadenizi istiyor, adliyeye geçiyoruz’ dediler."

Sonuç, sürecin nasıl ilerlediğine dair şu anekdotu paylaştı:

  • "Burki gider gitmez müdür bey, ‘Arkadaşlar yelekleri giyelim, gözlükleri takalım’ dedi. Bir anda Siber ekibi yelek giymeye başladı ve kelepçeler takıldı. ‘Ne oluyor?’ diye sordum, ama itiraz etmedim. ‘Arkadan bağlayacağız’ dediler. ‘Neden?’ sorusunu yönelttim, ‘Usulü böyle’ dediler. ‘Tamam’ dedim, bu konuda bir sıkıntı yok."

Sonuç, kameralarla düzenlenen mizansenle ilgili olarak ise şunları ekledi:

  • "Birden fazla polis, kameralarla dizildiler ve ‘Şuradan yürüyeceksiniz, çekim yapacağız’ dediler. Adım atmaya başladık ve merdivenlere kadar geldik. Arkadan bir ses, ‘Olmadı, bir daha çekelim’ dedi. Gerisin geri start noktasına döndük. Siber müdürü, ‘Ahmet, başını çok eğmemişsin. Tekrar geçireceğiz, başımızı eğelim’ dedi. ‘Neden?’ dedim, o da ‘Raconu bu. Sen de o lafları söylemeyivereydin’ şeklinde yanıtladı. ‘Peki müdür bey, öyle olsun’ dedim."

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Jahrein’in Gözaltı Süreci: ‘Raconu Bu! O Lafları Söylemeyivereydin’ Dedi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!