G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,82
GBP45,34
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,92
GR. ALTIN2.833,81
BTC2.146.296,58

İYİ Partili Cenk Özatıcı: Türk Subaylarını Hedef Alanlar FETÖ İle İşbirlikçiymiş

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cenk Özatıcı, son zamanlarda Türk subaylarını hedef alan çevrelere karşı sert bir tavır sergiledi. Özatıcı, bu kişilerin FETÖ ile ilişkisi olduğunu vurgulayarak, “İnsan Türk olur da nasıl Kemal Paşa’dan taraf olmaz?” dedi.
Bu açıklamalar, Türkiye’deki FETÖ ile mücadele sürecinde yaşanan gelişmelere ve Atatürkçü değerlerin ve Türk subaylarının korunmasının önemine dikkat çekti.

Özatıcı, Türk subaylarını hedef alanların tamamının FETÖ ile bağlantılı olduğunu ve FETÖ ile işbirliği yapmış kişiler olduğunu belirtti. Ayrıca, bu kişilerin Pensilvanya seyyahlığı yapmış FETÖ artıkları olduğunu söyledi.

Özatıcı’nın açıklamaları üzerine, disiplinsizlik konusunun araştırılması gerektiği ve AKP’den teğmenlerin bir açıklama yapması gerektiği belirtildi. Bu durum, Türk subaylarının karşı karşıya olduğu zorlukların ve risklerin önemini bir kez daha ortaya koydu.

Özatıcı’nın bu sert açıklamaları, Türkiye’de FETÖ ile mücadele sürecinde daha dikkatli olunması gerektiği ve Türk subaylarının korunması gerektiği yönünde bir uyarı niteliği taşıyor. Atatürkçü değerlerin ve Türk subaylarının ülkenin güvenliği ve bütünlüğü için ne kadar önemli olduğu bir kez daha vurgulanmış oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İYİ Partili Cenk Özatıcı: Türk Subaylarını Hedef Alanlar FETÖ İle İşbirlikçiymiş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!