USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.245.066,29

İYİ Parti Olağanüstü Kurultayı Başladı: Meral Akşener Son Kez Konuştu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Congresium Salonu’nda gerçekleştirilen İYİ Parti Olağanüstü Kurultayı, seyirciye kapalı olarak başladı. Genel başkan adayları salona giriş yaparken, Meral Akşener salonda bulunan partililer tarafından alkış ve sloganlarla karşılandı. İlk aday Günay Kodaz oldu ve eksik olan imzalarını topladıktan sonra diğer adaylar da salona giriş yaptı. Divan Başkanı olarak Şükrü Kuleyin seçildi ve partinin kuruluş hikayesini anlatan bir video izlendi.

Akşener, açılış konuşmasında 30 yıl boyunca memleket için çalıştığını ve siyaset sahnesinde yer aldığını belirtti. Akşener, hayatının her döneminde ahlaki değerleri ve sorumluluklarını gözeterek yol aldığını ifade ederek, “Mesele millet, mesele memleket olduğunda inandığım yolda yürümekten hiçbir zaman çekinmedim” dedi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen Akşener, hedefinin milletin haklı çıkması olduğunu vurguladı.

İYİ Parti’nin kuruluş amacını hatırlatan Akşener, partiyi Türk siyasetinin yaşam odası olması için kurduklarını ve kavgalara mahkum edilmemesi gerektiğini belirtti. Akşener, partisi adına aldığı kararların arkasında durduğunu ve gerekirse bedel ödemeye razı olduğunu söyledi. 31 Mart seçimlerine hür ve müstakil olarak girdiklerini hatırlatan Akşener, partinin kirli pazarlıklara karşı ilkelerinden taviz vermediğini vurguladı.

Akşener, genel başkan adaylarına başarılar dileyerek, partinin asıl amacının milletin sesini duyurmak ve Türkiye’yi daha iyi bir yere getirmek olduğunu söyledi. Akşener, “Bu evi artık siz koruyacaksınız. Bu evi artık ayakta siz tutacaksınız. Bu eve artık siz bakacaksınız” dedi. Akşener, duygusal bir veda mesajı vererek, “En son koşumuzdur bu, asırlarca bilinsin” diyerek konuşmasını sonlandırdı. İYİ Parti Olağanüstü Kurultayı, genel başkan adaylarının konuşmaları ve seçimleriyle devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İYİ Parti Olağanüstü Kurultayı Başladı: Meral Akşener Son Kez Konuştu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!