G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.135.117,74

İstiklal Caddesi’nde 1 Mayıs’ta sessizlik!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un en kalabalık ve hareketli caddelerinden biri olan İstiklal Caddesi’nde, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle gerçekleştirilen sendikaların Taksim Cumhuriyet Anıtı’na çelenk bırakma töreni sonrası sessizlik hakim oldu. İstanbul Valiliği’nin izniyle düzenlenen etkinliklerin ardından cadde ve meydan boşaldı.

Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün şehir genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanacağı belirtildi. Kutlamaların huzur ve güvenliğin sağlanması amacıyla alınan önlemler kapsamında karayolu trafiğine kapatılacak yolların saat 04.00’te, deniz ve raylı sistem ulaşım ağlarının kısıtlamalarının ise saat 05.30’da başlayacağı duyuruldu.

İstiklal Caddesi boyunca yürütülen törenlerde sendikaların temsilcileri, Taksim Cumhuriyet Anıtı’na çelenk bırakarak 1 Mayıs’ı anma ve kutlama mesajları verdi. Ancak etkinliklerin sona ermesinin ardından cadde ve meydan boşaldı, sessizlik hakim oldu.

Özellikle Taksim Meydanı’nda geniş güvenlik önlemleri alındı. Polis ekipleri, meydanı adeta abluka altına alarak olası olaylara karşı tedbir aldı.

1 Mayıs kutlamaları süresince İstiklal Caddesi’nde ve çevresinde herhangi bir olumsuz olay yaşanmazken, polis ekipleri de sıkı bir kontrol ve denetim çalışması yaptı.

Öte yandan, kutlamaların ardından İstiklal Caddesi’nde normal yaşantı kısa sürede devam etti. Vatandaşlar alışverişlerine devam ederken, turist grupları da cadde boyunca yürüyüşlerini sürdürdü.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla İstanbul’un en işlek caddelerinden biri olan İstiklal Caddesi ve Taksim Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinliklerin huzurlu bir şekilde sona ermesi, yetkililer ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da 1 Mayıs coşkusu, güvenlik önlemleriyle desteklenerek kutlandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstiklal Caddesi’nde 1 Mayıs’ta sessizlik!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!