G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,03
CNY4,81
GBP44,37
EURO/USD1,08
BIST8.714,69
Petrol75,21
GR. ALTIN2.994,53
BTC2.286.472,68

İstanbul’daki Müstehcen Parti Baskınında Şoke Eden Görüntüler! 32 Gözaltı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da Cinsel İçerikli Parti Baskını: 32 Gözaltı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları incelemelerde bir internet sitesi üzerinden Tolga T. ve Laden S. isimli şahıslar tarafından müstehcen ve cinsel içerikli partilerin düzenlendiğini tespit etti.

Parti biletlerinin 250 lira üzerinden satıldığının belirlenmesi üzerine, ekipler hemen harekete geçti ve Şehit Muhtar Mahallesi’nde bulunan bir gece kulübüne baskın düzenledi.

Baskın sırasında, mekanda bir parti çevresinde gerçekleşen hayasız ve müstehcen hareketlerin gözler önüne serildiği bildirildi. Polis ekipleri, mekandan bir kadını demir kafesten çıkartırken, başka bir kadının katılımcılar tarafından kırbaçlandığı ortaya çıktı.

Baskında, gece kulübü işletmecisi de dahil olmak üzere toplamda 32 kişi gözaltına alındı. Partide kullanılan malzemelere de el konuldu.

Alınan ifadelere göre, 23 kişi serbest bırakılırken, gece kulübü sahibi ve partiyi organize eden 9 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Adli kontrol şartıyla serbest kalan bir kişinin ardından, 8 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’daki Müstehcen Parti Baskınında Şoke Eden Görüntüler! 32 Gözaltı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!