G-QXXHXL9JW0
USD34,18
EURO37,86
CNY4,87
GBP44,82
EURO/USD1,10
BIST9.125,16
Petrol75,49
GR. ALTIN2.906,39
BTC2.087.760,80

İstanbul’da Taksiciye IBAN Dolandırıcılığı: Ücretini Ödemeyen Şüpheliler Saldırdı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Taksi şoförü İsmail Kuru, şüphelilerin saldırısına uğradı. Olay, 27 Eylül Cuma günü saat 03.00 sıralarında İstanbul’un Kadıköy ilçesinde meydana geldi. Kuru, Maltepe’den aracına aldığı iki yolcuyu Kadıköy’e götürdü. Şüpheliler, nakit para bulunmadığını belirterek parayı taksiciye IBAN numarası üzerinden göndereceklerini söyledi. Ancak taksici, IBAN ile ödemenin yasak olduğunu ifade etmesine rağmen şüphelilerin ısrarları sonucu ödemeyi kabul etti. Taksici, hesabını kontrol ettiğinde ödemenin gerçekleşmediğini fark edince şüphelilerle arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesiyle birlikte şüpheliler, taksi şoförü İsmail Kuru’ya saldırdı. Kuru, şiddetli darbeler aldı ve olay yerinde yaralandı. Şüpheliler, Kuru’nun aracından inerek olay yerinden kaçtı. Yoldan geçen diğer taksi şoförleri, polis ve sağlık ekiplerine durumu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı taksi şoförüne ilk müdahaleyi yaparken polis ekipleri ise olayın şüphelilerini yakalamak için çalışma başlattı.

Polis ekipleri, olay yerinde ve çevresinde güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Şüphelilerin kimliklerini tespit etmek ve yakalamak için çalışmalarına başlayan polis ekipleri, adli makamlara bilgi verdi. Olayın ardından taksi şoförü İsmail Kuru, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Tedavisinin ardından Kuru’nun ifadesine başvurulacak ve olayla ilgili soruşturma başlatılacak.

Yaşanan bu olay, İstanbul’da taksicilere yönelik şiddetin artışına dikkat çekti. Taksicilerin güvenliğinin sağlanması ve benzer olayların önlenmesi için yetkililerin alması gereken önlemler de gündeme geldi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili soruşturmanın titizlikle yürütüldüğünü ve şüphelilerin yakalanması için çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Taksiciye IBAN Dolandırıcılığı: Ücretini Ödemeyen Şüpheliler Saldırdı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!