G-QXXHXL9JW0
USD34,20
EURO37,27
CNY4,81
GBP44,56
EURO/USD1,09
BIST8.840,23
Petrol74,21
GR. ALTIN2.950,49
BTC2.314.901,89

İstanbul’da Kentsel Dönüşüm Faciası: Çatı Çöktü, İki Araç Pert Oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da Çatı Çökmesi: İki Araç Zarar Gördü

İstanbul’un Esenler ilçesine bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi’nde, 1118 Sokak üzerindeki boşaltılan üç katlı bir binanın çatısında çökme meydana geldi. Olay, yaklaşık 15 gün önce saat 21.30 civarında gerçekleşti. Düşen beton parçaları, park halindeki iki otomobilin üzerine düştü. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, polis ve belediye ekipleri sevk edildi. Belediye ekipleri, olayın meydana geldiği bina etrafında güvenlik önlemleri aldı.

"Çatının Üzerinde Tuğlalar Düştü"

Mahalle sakini Murat Kayaalp, olay anını şöyle anlattı: "Yaklaşık yarım saat önce meydana geldi. Arkadaşlarımla sohbet ediyorduk, birden gürültü geldi. İlk başta bir kaza olduğunu düşündük ama sonrasında birkaç çocuk koşarak bu tarafa geldi. Onlar koşunca biz de dışarı çıktık ve durumu gördük. Şükürler olsun, yaralı yok, bizim için en önemli şey bu. İki araç zarar gördü ve çatıdan tuğlalar düştü."

Bir diğer mahalle sakini Şerif Doğan, yaşadığı korkulu anları paylaştı: "Bir gürültü koptu, tam üç saniye içinde üç çocuk bir tehlikeden son anda kurtuldu. Ağaç, düşen parçalar nedeniyle otomobillere çarptı. İki araç da kullanılamaz hale geldi."

Olay sonrası bölgedeki güvenlik önlemlerinin artırılması ve benzer durumların yaşanmaması için gerekli çalışmaların yapılması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Kentsel Dönüşüm Faciası: Çatı Çöktü, İki Araç Pert Oldu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!