G-QXXHXL9JW0
USD34,23
EURO37,22
CNY4,82
GBP44,94
EURO/USD1,09
BIST8.793,61
Petrol73,17
GR. ALTIN2.998,46
BTC2.348.848,02

İstanbul’da Bisiklet Yarışı İçin Trafiğe Kapalı Yollar: Alternatif Güzergahlar Hazır!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da Bisiklet Yarışı Nedeniyle Trafik Düzenlemeleri

İstanbul’da bu sabah gerçekleştirilecek olan ‘Uluslararası Bisiklet Yarışı’ nedeniyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında bazı yollar trafiğe kapatıldı.

Yarış sebebiyle trafiğe kapanan yollar saat 06.00’dan 14.00’e kadar kullanılmayacak. Kapatılan yollar arasında Küçüksu Caddesi, Cuma Yolu Caddesi, Körfez Caddesi, Mehmet Ali Birand Caddesi, Okul Caddesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi, Orhan Veli Kanık Caddesi, Nazım Sokak, Hekimbaşı Çiftlik Caddesi, Göksu Caddesi, Atatürk Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Çengeldere Caddesi, Polonezköy Yolu, Seyri Caddesi, Ayazma Caddesi, Trabzon Caddesi, Seniye İsmail Hanım Caddesi, Meraşal Mustafa Kemal Caddesi, Meftun Caddesi, Şehit Levent Birgen Caddesi, Şehit Mehmet Ali Şener Caddesi, Riva Caddesi, Paşabahçe Polonezköy Yolu, Yeni Riva Yolu, Kavacık Kavşak ve Mihrişah Valide Sultan Caddesi bulunuyor.

Alternatif güzergahlar ise şu şekilde belirlendi; Kandilli İskele Caddesi’nden Rasathane yönü, Dereboyu Caddesi’nden Yavuztürk Caddesi yönü, Çubuklu Şehit Ersin Güner Caddesi’nden Dedeoğlu Caddesi yönü, Dr. Ömer Besim Caddesi, Nişangah Caddesi ve Göksu Otağtepe Caddesi’nin kullanılması öneriliyor.

Ayrıca, yarış süresince saat 08.00’den etkinlik sona erene kadar da bazı yollar kapanacak. Bu yollar arasında yer alan TEM Otoyolu Güney Maslak ayrımı, TEM Güney Maslak Yan Yol, TEM Güney Etiler katılımı ve TEM Kuzey Kavacık ayrımları kapatılacak. Kapatmalara karşılık olarak, TEM Otoyolu Güney’den gelen trafik Maslak Yan Yoldan TEM Kuzey ve Büyükdere Caddesi yönüne yönlendirilecek.

Güney Etiler katılımlarına gelen trafik ise Etiler içerisinden Büyükdere Caddesi’ne yönlendirilirken, TEM Kuzey Kavacık ayrımlarındaki akım da TEM Kuzey geçişiyle köprü yönüne doğru yönlendirilecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Bisiklet Yarışı İçin Trafiğe Kapalı Yollar: Alternatif Güzergahlar Hazır!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!