USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.245.066,29

İstanbul’da 27 Nisan’da Uzun Süreli Elektrik Kesintisi! Vatandaşlara Uyarı Üstüne Uyarı Geldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da yaşanan elektrik kesintisi ile ilgili uyarılar artarak devam ediyor. 27 Nisan Cumartesi günü yaşanacak uzun süreli kesinti nedeniyle özellikle vatandaşlar önlem almaya çağrılıyor. Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği, kesintinin yaşanacağı bölgeleri ve süresini açıkladı.

27 Nisan Cumartesi günü, İstanbul’un birçok bölgesinde uzun süreli elektrik kesintisi yaşanacak. Kesintinin sabah saatlerinde başlayacağı ve akşam saatlerine kadar devam edeceği tahmin ediliyor. Bu nedenle vatandaşların özellikle bu saatler arasında gerekli önlemleri alması gerekiyor.

İstanbul Elektrik Dağıtım A.Ş. yetkilileri, kesintinin yaşanacağı bölgeleri belirterek vatandaşları bilgilendirdi. Avrupa Yakası’nda Arnavutköy, Beylikdüzü, Başakşehir, Esenyurt, Küçükçekmece, Sultangazi ve Eyüp ilçeleri, Anadolu Yakası’nda ise Ataşehir, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe ve Sultanbeyli ilçeleri kesintiden etkilenecek.

Bu bölgelerde yaşayan vatandaşlar, elektrik kesintisi süresince gerekli önlemleri almalı ve kullanabilecekleri alternatif ışık kaynakları bulundurmalıdır. Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği, kesintinin planlı bir çalışma olduğunu ve altyapı çalışmalarının tamamlanması için gerekliliğini vurguladı.

27 Nisan’da yaşanacak elektrik kesintisinin sebebiyle, vatandaşların bu duruma hazırlıklı olmaları gerekmektedir. Gerekli önlemlerin alınması, hafta sonu planlarının oluşturulması ve elektriğe bağımlı cihazların kullanılmayacağı bir plan yapılması öneriliyor.

Elektrik kesintisinin yaşanacağı bölgelerde ikamet eden vatandaşlar, gerekli önlemleri alarak kesinti süresince mağdur olmamak adına gerekenleri yapmalıdır. İstanbul’da 27 Nisan Cumartesi günü yaşanacak bu kesintiye karşı dikkatli olunması ve uyulması gereken kurallara titizlikle uyulması gerekmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da 27 Nisan’da Uzun Süreli Elektrik Kesintisi! Vatandaşlara Uyarı Üstüne Uyarı Geldi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!