USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.275.958,06

İstanbul Marketing Summit, Pazarlama Dünyasını Zorlu PSM’de Buluşturdu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Marketing Summit, Türkiye’nin önde gelen pazarlama zirvelerinden biri. Bu yılki ilk etkinliği olan “Kırılma Noktası” temalı zirve, pazarlama dünyasını Zorlu PSM‘de bir araya getirdi. Etkinlikte, yapay zekadan fintech dünyasının geleceğine, markalaşmadan yeni nesil pazarlama araçlarına kadar geniş bir yelpazede konular ele alındı. Somer Sivrioğlu, Busenaz Sürmeneli, Serkan Tavşanoğlu, Ulaş Erdur ve İpek Regay gibi sektörün önde gelen isimleri konuşmacı olarak yer aldı. Etkinlik, doğru ekip, doğru pazarlama ve doğru iş yapmanın önemine vurgu yaptı. Ayrıca markaların desteğinin başarı hikayelerinde kritik rol oynadığı da ön plana çıktı. Zorlu PSM’de gün boyu 1000’in üzerinde sektör profesyonelini ağırlayan zirve, Aralık ayında 3 gün sürecek ikinci etkinliği için hazırlıklara başladı.    

Son 6 Yılda Fintech Sayısı İkiye Katlandı 

Türkiye’nin önde gelen pazarlama zirvelerinden İstanbul Marketing Summit, bu yılki ilk etkinliği olan Kırılma Noktası‘nı tamamladı. Aralık ayında üç gün sürecek olan etkinlik öncesinde pazarlama dünyasının bir araya getiren etkinliğe 1200’in üzerinde pazarlama profesyoneli katılım gösterdi. Kırılma Noktası temasıyla gerçekleşen etkinlik, iş dünyasında yaşanan teknolojik değişimlere, sürdürülebilirliğe, markalaşmaya ve yeni nesil pazarlama trendlerine değindi. 

Doğru ekip, doğru pazarlama, doğru iş 

Zirvenin ilk konuşmacısı olan Türk gastronomi dünyasının önde gelen isimlerinden Efendy Group Kurucusu ve Masterchef Türkiye Jüri Üyesi Somer Sivrioğlu, “Biz yetiştirdiğimiz şeflere yalnızca yemek yapmayı değil takım olmayı, birlikte çalışmayı, mutfak yönetmeyi ve en önemlisi de yaptığı yemeği doğru şekilde pazarlamayı öğretiyoruz. Bugünün gastronomi dünyasında doğru yemek kadar doğru pazarlama ve iş planı da büyük önem taşıyor.” Dedi. 

Markaların desteği başarılarımızın inşasında önemli bir nokta 

Geçtiğimiz haftalarda Avrupa şampiyonu olan Milli Boksör Busenaz Sürmeneli konuşmasında, “Sponsorlarımız da bu hikâyenin arkasındaki bir diğer önemli mimarlar. Sponsorlarımızın destekleriyle müsabakanın içinde yer alıyoruz. Bir başarı yakaladığımızda ve şampiyon olduğumuzda onlar da şampiyon olmuş gibi hissediyor.”   

Yeniliklerle dolu bir dünyada bir şeyi ilk defa yaptık demek oldukça güç 

Garanti BBVA Ödeme Sistemleri- Ürün, Marka Yönetimi ve Pazar Ortaklıkları Genel Müdür Yardımcısı Ulaş Erdur, “Yeniliklerin arka arkaya geldiği bir dünyada bir şeyi ilk defa yaptık demek oldukça zor bir iş. Garanti BBVA olarak bunu gerçekleştirmek için yenilikçi çalışmalar yapmaya devam ediyoruz.” dedi. 

Yapay zekayı herkesin erişebildiği bir araç haline getirmek istiyoruz 

Meta Ajanslar ve Ekosistem Ortakları Yöneticisi Serkan Tavşanoğlu, “Meta gibi platformların en büyük rolü yapay zekayı milyarlarca insana ulaştırmak. Şu anda platformlarımızı 4 milyara yakın insan kullanıyor. Bu alanda ciddi yatırımlar yaparak yapay zekayı herkesin erişebildiği bir araç haline getirmek istiyoruz.” Dedi. 

Son 6 yılda fintech sayısı ikiye katlandı 

iyzico Pazarlama Müdürü İpek Regay, “Pandemiyle birlikte tüketici davranışları ve beklentileri büyük bir değişime uğradı. Birçok farklı sektörde dönüşüm gerçekleşti. Harcama alışkanlıklarımız değişti, daha fazla online alışveriş yapmaya ve bu konuda daha cesur hareket etmeye başladık. Biz de burada fintechler olarak daha çok yer almaya başladık. Bu süreçte ödeme yöntemi güvenliği daha da önemli bir hale geldi.” dedi. 

İletişim dünyasının önde gelen ajanslarından Alaaddin’in Başkan Yardımcısı Hande Çeviköz Doğru, “Başarılı kampanyalar için en önemli nokta markaların ve ajansların uyum içinde çalışması. Bu uyumla birlikte atılan cesur adımlar, kampanyaların ve marka hikayesinin gücünü artırıyor.” dedi. 

Zorlu PSM’de gün boyu 1000’in üzerinde sektör profesyonelini ağırlayan İstanbul Marketing Summit, Aralık ayında 3 gün sürecek olan etkinliğine hazırlanıyor. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul Marketing Summit, Pazarlama Dünyasını Zorlu PSM’de Buluşturdu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!