G-QXXHXL9JW0
USD33,99
EURO37,87
CNY4,79
GBP44,95
EURO/USD1,11
BIST9.577,46
Petrol72,97
GR. ALTIN2.821,78
BTC1.974.608,67

Istanbul Bu Hafta: Unutulmaz Sanat Etkinlikleriyle Dolu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da bu hafta gerçekleşecek kültürel etkinlikler, geniş bir yelpazede farklı sanatçıların katılacağı konser, sergi, tiyatro ve performanslara ev sahipliği yapacak.

Fransız soprano Emma Shapplin, Zorlu Performans Sanatları Merkezi‘nde hayranlarıyla buluşacak. İstanbul Devlet Opera ve Balesi, Atatürk Kültür Merkezi’nde II. Mehmet operasının prömiyerini gerçekleştirecek. CRR Konser Salonu’nda Gülşah Erol Quintet ve Nils Petter Molvaer, CRR Müzik Topluluğu ardından Mehmet Ali Sanlıkol ile CRR Senfoni Orkestrası’nın konseri gerçekleşecek. Tiyatro sahnelerinde de birçok oyun izleyicilerle buluşacak. Kosta Kortidis’in yazıp yönettiği Çiçekçi Sokağı oyunu, Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezinde gösterilecek.

Şehir Tiyatrolarında da bir dizi oyun sahnelenecek. İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda Bir Nefes Dede Korkut, 80 Günde Devri Alem Her Şey Yolundaymış Gibi, Frankenstein, Çarpışma ve Kırmızı Küre oyunları seyirciyle buluşacak.

Ressam Merih Yıldız’ın Yeryüzünün Şarkısı/Eutopia sergisi, Galeri Diani’de, 24 çağdaş sanat galerisinin bir araya gelerek düzenlediği Art Show: Galeriler Buluşması The Ritz-Carlton Residences’ta sergilenecek. Ayrıca İstanbul Modern, Andy Warhol Pop-Art Sergisi’ni 31 Mart’a kadar sanatseverlerle buluşturacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Istanbul Bu Hafta: Unutulmaz Sanat Etkinlikleriyle Dolu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!