G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

İsrail’i Boykot Hareketi Büyüyor: Turkcell İşbirliğini Sonlandırıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği soykırım, Türkiye’nin çeşitli kesimlerinde boykot çağrılarıyla karşılanıyor. Bu boykot kampanyasına Turkcell gibi büyük bir GSM operatörü de dahil oldu. Yenişafak gazetesinin haberine göre, Turkcell’in merkez çalışanlarına gönderdiği mesajda, Starbucks ile olan anlaşmalarının 14 Şubat 2024 tarihinde sona ereceği ve alternatif olarak Caffe Nero ve Caribou Coffee gibi kahve zincirleriyle yeni anlaşmalar yapacakları belirtildi.

Turkcell yönetimi çalışanlarına gönderdiği mesajda, Starbucks ile olan anlaşmanın sona ereceğini ve bundan sonra Caffe Nero ve Caribou Coffee gibi kahve zincirlerinin tercih edilebileceğini belirtti. Bu adım, çeşitli kesimlerden olumlu tepkiler alırken, yazar ve yönetmen Tülay Gökçimen de sosyal medya hesabından Turkcell’e teşekkür etti.

Gazze’de yaşanan insani dramın devam ettiği bir dönemde, Türkiye’de halkın İsrail’e karşı tepkileri boykot çağrılarına dönüşüyor. Turkcell’in Starbucks ile olan anlaşmasını sonlandırma kararı, bu boykot çağrılarına destek olarak görülüyor. Turkcell’in bu adımı, diğer şirketlere de örnek olması ve İsrail karşıtı boykot hareketine ivme kazandırması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İsrail’i Boykot Hareketi Büyüyor: Turkcell İşbirliğini Sonlandırıyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!