G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,10
CNY4,84
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.899,52
Petrol74,26
GR. ALTIN2.860,21
BTC2.147.896,28

İsrail Ordusu Filistinliyi Canlı Kalkan Olarak Kullandı – Gözleri Yaşartan Görüntüler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail ordusu, Cenin kentinde düzenlediği baskında yaralı bir Filistinliyi araçlarının kaportasına bağlayarak canlı kalkan olarak kullandı. Bu olay, Gazze’deki masumların öldürülmesine devam eden İsrail’in vahşetini bir kez daha gözler önüne serdi. Filistin Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, son 24 saat içinde Gazze’de gerçekleştirilen saldırılarda 101 kişi hayatını kaybederken, 169 kişi ise yaralandı. 7 Ekim’den bu yana İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları sonucunda ölenlerin sayısı 37 bin 551’e yükselirken, yaralananların sayısı da 85 bin 911’e ulaştı. Bu vahim durum, bölgedeki insan hakları ihlallerini bir kez daha gündeme taşıdı.

İsrail’in Filistinlilere karşı sürdürdüğü zulüm ve saldırılar, uluslararası toplumun tepkisini çekmeye devam ediyor. Filistin halkı, her geçen gün artan ölüm ve yaralanma vakalarıyla acı içinde bir yaşam sürdürüyor. İsrail ordusunun yaralı bir Filistinliyi canlı kalkan olarak kullanması, Filistinlilerin maruz kaldığı aşağılayıcı muamelelerin sadece bir örneği olarak karşımıza çıkıyor. Bu vahşi saldırılar, Gazze’deki sivillerin yaşadığı korku ve dehşeti arttırmaktadır.

Gazze’de yaşanan bu son saldırılar, İsrail’in Filistin halkına yönelik uyguladığı katliam politikasının ne denli acımasız ve insani değerleri hiçe saydığını bir kez daha gözler önüne seriyor. Uluslararası toplumun sessizliği karşısında İsrail, keyfi uygulamalarına devam etmekte ve masum sivilleri hedef almaktan çekinmemektedir. Bu durum, bölgedeki barış ve istikrarı tehdit etmekte ve Filistin halkının temel insan haklarına yönelik ciddi bir tehdit oluşturmaktadır.

Filistin halkı, yıllardır süren işgal ve zulme karşı direnç göstermeye devam etmektedir. Ancak İsrail’in vahşi saldırıları karşısında güçsüz kalan Filistinliler, her geçen gün artan ölüm ve yaralanma sayılarıyla ezilmektedir. Uluslararası toplumun bu duruma duyarsız kalması, İsrail’in saldırgan politikalarına destek vermekten farksızdır. Bu nedenle, dünya genelindeki insan hakları savunucuları ve barış yanlısı bireyler, Filistin halkının haklarını korumak ve İsrail’in saldırganlığına son vermek için bir araya gelmelidir. Bu şekilde, bölgede barış ve adaletin sağlanması ve Filistin halkının yaşam koşullarının iyileştirilmesi mümkün olacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İsrail Ordusu Filistinliyi Canlı Kalkan Olarak Kullandı – Gözleri Yaşartan Görüntüler!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!