G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,14
CNY4,84
GBP45,60
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,67
GR. ALTIN2.873,25
BTC2.153.878,01

İsrail Okulları Hedef Aldı: 15 Ölü, 30 Yaralı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki saldırıları devam ederken, 15 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi de yaralandı. Saldırılar, al-Zahraa ve Abdel Fattah Hamoud adlı okullara yapıldı. İsrail ordusu, bu okulların Hamas tarafından kullanıldığını iddia etti ve saldırıların sivillere zarar verilmeden gerçekleştirildiğini belirtti.

Gazze Şeridi’nde yaşanan saldırıların ardından 15 kişi hayatını kaybetti ve 30 kişi yaralandı. Saldırılar, yerinden edilmiş Filistinlilerin sığındığı al-Zahraa ve Abdel Fattah Hamoud adlı okullara yapıldı. İsrail ordusu, Hamas tarafından kullanıldığı iddia edilen bu okulların saldırılarla hedef alındığını açıkladı. Ayrıca İsrail ordusu, sivillere zarar vermemek için hassas mühimmat kullanımı ve ek istihbarat gibi önlemler aldıklarını belirtti.

Saldırıların ardından İsrail ordusunun açıklamasında, Hamas’ın söz konusu okulları komuta kontrol merkezi olarak kullandığı ve buradan saldırılar planladığı ifade edildi. İsrail birliklerine ve İsrail devletine yönelik saldırıların bu okullardan planlandığı belirtildi. İsrail ordusu, sivillere zarar vermemek için saldırı öncesinde hassas mühimmat kullandıklarını ve ek istihbarat faaliyetlerinde bulunduklarını vurguladı.

Gazze Şeridi’nde yaşanan saldırılar 307. günde devam ederken, İsrail’in yerinden edilmiş Filistinlilerin sığındığı okullara düzenlediği saldırı sonucunda 15 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi yaralandı. Saldırılar, al-Zahraa ve Abdel Fattah Hamoud adlı okullara yapıldı. İsrail ordusu, Hamas tarafından kullanıldığı iddia edilen bu okulları hedef alarak saldırılar düzenledi. Sivillere zarar vermemek için hassas mühimmat kullanan İsrail ordusu, saldırıların öncesinde ek istihbarat faaliyetlerinde bulunduklarını ve böylelikle saldırıların daha kontrollü ve etkili bir şekilde gerçekleştiğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İsrail Okulları Hedef Aldı: 15 Ölü, 30 Yaralı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!