G-QXXHXL9JW0
USD34,04
EURO37,96
CNY4,81
GBP45,23
EURO/USD1,11
BIST9.774,49
Petrol72,81
GR. ALTIN2.801,70
BTC2.087.040,43

İsrail Mallarını Boykot İçin Kolları Sıvayan İlahiyatçı Yazar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kubilay Aşkın Durdağ adlı ilahiyatçı yazar, Mekke’de bulunan Arapları hedef alan sert bir konuşma yaptı. Durdağ, burada bulunan Müslümanların Yahudi mallarını boykot etmemesinden dolayı hayal kırıklığı yaşadı. KFC’nin önünde gerçekleştirdiği protesto esnasında etrafındakiler tarafından kameraya alınan Durdağ’ın sözleri tepki çekti.

Protesto sırasında Araplar, Durdağ’ın konuşmasına rağmen KFC’den alışveriş yapmaya devam ettiler. Araplar, Durdağ’ın sözlerine “Maşallah”, “Tekbir: Allahu Ekber” diyerek tepki gösterdi. Durdağ, Arapça yaptığı konuşmada, Müslüman olmanın gerekliliklerine vurgu yaparak, KFC gibi şirketlerin İsrail’e destek verdiğini iddia etti.

Durdağ, Arapları KFC gibi şirketleri boykot etmeye çağırarak, Gazze’deki kardeşlerini yalnız bırakmamaları gerektiğini belirtti. Ayrıca, umre ibadeti için Mekke’ye gelen Müslümanların bu tür şirketleri desteklememeleri gerektiğini dile getirdi. Ancak Araplar, Durdağ’ın konuşmasına rağmen alışverişlerine devam ettiler.

Bu olay, Durdağ’ın umre sırasında gerçekleştirdiği protestonun etkisiz kalmasına ve Arapların tepkisine neden oldu. Durdağ’ın gerici söylemleri ve açıklamaları, Mekke’deki Müslümanlar arasında karşılık bulmadı ve tepki çekti. Durdağ’ın umre için bulunduğu Mekke’de gerçekleştirdiği protesto, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İsrail Mallarını Boykot İçin Kolları Sıvayan İlahiyatçı Yazar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!