G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.152.005,93

İsrail, Hamas’ın rehin aldığı İsrailliler için genel greve gidiyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail Genel İşçi Örgütü Başkanı Arnon Bar-David, Hamas tarafından rehin alınan İsrailliler için tüm ülkenin genel greve gitme kararı aldı. Gazze’de rehin alınan kişiler için halkın tepkisi artarken, Histadrut tarafından yapılan açıklamada, rehinelerin serbest bırakılması ve ateşkes anlaşmasının sağlanması için grev kararı alındığı duyuruldu. Bar-David, tüm İsrail halkını rehinelerin serbest bırakılması için sokaklara çıkmaya ve protesto etmeye çağırdı.

Bar-David, yaptığı açıklamada, yarın tüm ülkenin rehinelerin serbest bırakılması için duracağını ve greve gideceğini belirtti. Siyasi renklerden bağımsız olarak tüm halkın rehinelerin geri getirilmesi için bir araya geleceğini vurguladı. Ayrıca, barışçıl bir şekilde protesto etmenin ve halkın çığlığını duyurmanın önemine değindi.

Histadrut Başkanı, devletin halkını terk ettiğini savunarak, ülkedeki durumun giderek kötüleştiğini ifade etti. Rehinelerin serbest bırakılması, güvenlik konuları, eğitim ve ekonominin terk edilmesinden endişe duyduklarını belirten Bar-David, halkın çıkarlarını korumak için eyleme geçme kararı aldıklarını dile getirdi.

Bar-David, özellikle Gazze’de yaşanan çocuk ölümlerine dikkat çekerek, bu durumun sadece grevle sarsılabileceğini ifade etti. Ceset torbalarının artması ve çocukların hayatını kaybetmesi üzerine harekete geçme kararı aldıklarını belirten Bar-David, tüm İsrail ekonomisinin greve gitme kararı aldıklarını bildirdi.

Grev kararıyla ilgili Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından yapılan haberde, ulusal bir dayanışmanın yaratılması ve rehinelerin serbest bırakılması için tüm halkın destek vermesinin beklendiği belirtildi. Grevin, hükümetin ve Hamas’ın rehineler konusundaki politikalarını yeniden gözden geçirmeleri için bir fırsat olabileceği kaydedildi.

Sonuç olarak, İsrail Genel İşçi Örgütü Başkanı Arnon Bar-David’ın liderliğinde alınan grev kararı, ülke genelinde rehinelerin serbest bırakılması ve barışın sağlanması yönünde önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Halkın bu karara destek vererek sokaklara çıkması ve taleplerini dile getirmesi, sorunun çözümüne yönelik bir adım olarak görülüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İsrail, Hamas’ın rehin aldığı İsrailliler için genel greve gidiyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!