G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.251.346,08

İnegöl’de Hüdai Camisi’nde Yaşanan Dram! Namaz Kılan Bayram Kalp Krizi Geçirdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hüdai Camisi’nde Bayram Namazı Sırasında Yaşanan Olay
İnegöl ilçesi Yunus Emre Mahallesi’ndeki Hüdai Camisi’nde bayram namazı kılınırken yaşanan acı bir olay cami cemaatini ve ilçe halkını üzdü. Namaz sırasında bir anda fenalaşan ve yığılıp kalan Ehliman Bayram, yaşananlar sonucunda hayatını kaybetti.

Cemaatin İlk Müdahalesi
Bayram, hutbe sırasında aniden rahatsızlanarak yere yığıldı. Cami cemaati tarafından hemen müdahale edilen Bayram’a ilk yardım uygulandı. Durumu ciddi olan Bayram için 112 acil servis ekiplerine hemen haber verildi. Sağlık personeli, kalp krizi geçirdiği belirlenen Bayram’a kalp masajı uygulayarak müdahalede bulundu.

Olay Anı Kameralara Yansıdı
Yaşanan acı olay, camide bulunan bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Ehliman Bayram’a yapılan müdahaleler ve ambulansla taşınma anları, kaydedilen görüntülerde net bir şekilde görülebiliyor.

Hayatını Kaybetti
İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve duran kalbi çalıştırılan Bayram, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaşanan acı olay sonrasında cami cemaati ve mahalle halkı büyük üzüntü yaşadı. Bayram’ın vefatı, ilçede derin bir üzüntüye yol açtı.

Hüdai Camisi’ne Veda
Ehliman Bayram, hayatını kaybettiği hastaneden alınarak Hüdai Camisi’ne getirildi. Cenaze namazı burada kılınan Bayram, dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Cami avlusunda toplanan insanlar, Bayram’ı son yolculuğuna uğurlarken gözyaşlarına boğuldu.

Olayın Detayları Soruşturuluyor
Yaşanan acı olay sonrasında ilgili birimler soruşturma başlattı. Olayın detayları hakkında henüz net bir bilgi verilmedi. Ancak Ehliman Bayram’ın ani rahatsızlanması ve hayatını kaybetmesi, ilçe halkını derinden üzdü. Cami cemaati ve mahalle sakinleri, Bayram’ın ailesine başsağlığı dileyerek acılarını paylaştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İnegöl’de Hüdai Camisi’nde Yaşanan Dram! Namaz Kılan Bayram Kalp Krizi Geçirdi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!