G-QXXHXL9JW0
USD33,98
EURO37,67
CNY0,000000
GBP44,73
EURO/USD1,11
BIST9.771,16
Petrol71,06
GR. ALTIN2.727,45
BTC1.859.420,04

İmralı Adası açıklarında kayıp mürettebatın cesedi bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

15 Şubat tarihinde İmralı Adası açıklarında batan Batuhan A isimli kargo gemisinde bulunan 6 mürettebattan 2’si kaybolmuştu. Sahil Güvenlik ekipleri tarafından deniz yüzeyinde bulunan cesedin, kayıp mürettebatlardan birine ait olabileceği düşünülmüştü. Cansız beden, kimlik tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Yapılan incelemeler sonucunda, cesedin 22 yaşındaki makine stajyeri Ahmet Atav’a ait olduğu teyit edildi. Atav’ın ailesine bu acı haberi verildi.

Bursa Adli Tıp Kurumu, Ahmet Atav’ın cansız bedenini bulduktan sonra bir açıklama yaparak Karacabey ilçesi açıklarında batan Batuhan A isimli kargo gemisinin kayıp mürettebatından biri olan Atav’a ait olduğunu duyurdu. Kurum yetkilileri, yapılan incelemeler sonucunda cesedin gerçekten Ahmet Atav’a ait olduğunu teyit etti. Teşhisin ardından Atav’a Allah’tan rahmet, onun ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Ahmet Atav’ın ailesi, sevdiklerinin kaybını öğrenince derin bir üzüntü yaşadı. Genç stajyerin ani ve beklenmedik ölümü, ailesini derinden sarsarken, olayın detayları da merak konusu oldu. Atav’ın cansız bedeninin bulunmasının ardından, geminin batış süreci ve ortaya çıkabilecek sebepler hakkında da soruşturma başlatıldı. İmralı Adası açıklarında meydana gelen bu olay, denizcilik sektörünün dikkatini çekti ve benzer trajedilere karşı dikkatlerin artması gerektiği vurgulandı.

Öte yandan, Ahmet Atav’ın cenazesi, işlemlerin tamamlanmasının ardından ailesine teslim edilecek ve son yolculuğuna uğurlanacaktır. Genç stajyerin ölümü, hem ailesini hem de gemi sektörünü derinden etkilemiş olup, benzer acıların yaşanmaması adına gerekli tedbirlerin alınması beklenmektedir. Aynı zamanda, batan gemi olayının detayları hakkında daha fazla bilgi ortaya çıktıkça kamuoyu da bilgilendirilecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İmralı Adası açıklarında kayıp mürettebatın cesedi bulundu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!