USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.248.820,33

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü’ne Bombalı Saldırı: Teröristlerin İzinde İlginç Detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da bulunan İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü önünde geçen yıl 1 Ekim’de meydana gelen olayda, 38 TP 962 plakalı hafif ticari araç ile gelen 2 terörist bombalı saldırıda bulundu. Teröristlerden biri araçtan inerek kendini patlatırken, diğeri etkisiz hale getirildi. Saldırı sonucunda 2 polis memuru yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin hafif ticari aracı, 1 gün önce Kayseri’nin Develi ilçesinde gasbettikleri belirlendi. Şüpheliler, Çataloluk Mahallesi’nde evli ve 1 çocuk babası olan veteriner teknikeri Mikail Bozlağan’ı darbettikten sonra öldürerek aracı gasp edip kaçtılar.

Olaydan yaklaşık 7 ay sonra geçen cumartesi günü Tomarza ilçesi İmamkulu Mahallesi’nde dağda mantar arayan vatandaşlar, çalıların arasında bir paramotor buldu. Jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi ve paramotor incelenmek üzere il jandarma komutanlığına götürüldü. Özel harekat polisleri ise paramotorun bulunduğu bölgede geniş çaplı inceleme başlattı. Teröristlerin sınırdan paramotor ile geçerek saldırıyı gerçekleştirdikleri değerlendirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü’ne Bombalı Saldırı: Teröristlerin İzinde İlginç Detaylar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!