G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,11
CNY4,84
GBP45,47
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,83
GR. ALTIN2.873,31
BTC2.143.304,83

İçişleri Bakanı Yerlikaya Oyunu Kullandı: “Huzur ve Güvenli Ortamda Oy Sayımları İçin Çalışıyoruz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Yerlikaya, eşi Hatice Nur Yerlikaya ile Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde oy kullanmak üzere Çankaya İlkokulu’na geldi. Vatandaşlar ve sandık görevlileriyle selamlaşarak sohbet eden Yerlikaya, oy kullanacağı “1151” numaralı sandıkta zarfları atarak oyunu kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Yerlikaya, Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin hayırlı olması temennisinde bulundu. Milletin artık söz ve karar sahibi olduğunu vurgulayan Yerlikaya, seçimin güzellikle tamamlanması için gayret gösterdiklerini belirtti. Seçimin yönetiminin Yüksek Seçim Kurulu, il ve ilçe seçim kurullarında olduğunu dile getiren Yerlikaya, İçişleri Bakanlığı olarak seçim sonrası oy sayımlarının huzur ve güven içinde gerçekleşmesi için çalıştıklarını ifade etti. Demokrasi bayramının en güzel şekilde tamamlanmasını temenni ettiklerini söyleyen Yerlikaya, sürecin güvenli ve demokratik bir şekilde sonuçlanmasını diledi.

AA kaynaklı habere göre, Bakan Yerlikaya’nın oy kullanma sürecinde herhangi bir aksaklık yaşanmazken, vatandaşlarla da samimi bir iletişim içinde olduğu belirtildi. Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada seçim sürecinin demokratik ve güvenilir bir şekilde sonuçlanması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirten Yerlikaya, vatandaşların iradesine saygı duyduklarını ve seçim sonuçlarının huzurla beklediklerini ifade etti.

Yerlikaya ve eşi Hatice Nur Yerlikaya’nın oy kullanma işlemlerinin ardından sandık görevlileriyle vedalaşıp okuldan ayrıldığı belirtildi. Seçim sürecinin tüm aşamalarında güvenliği ve huzuru sağlamak amacıyla çalışmaların sürdüğü kaydedildi. İçişleri Bakanlığı’nın seçim sonuçlarının açıklanması ve oy sayımlarının güvenli bir ortamda gerçekleşmesi için titizlikle çalıştığı belirtildi. Temennilerin demokrasi bayramının kutlanması ve seçim sürecinin başarılı bir şekilde tamamlanması yönünde olduğu aktarıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İçişleri Bakanı Yerlikaya Oyunu Kullandı: “Huzur ve Güvenli Ortamda Oy Sayımları İçin Çalışıyoruz”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!