USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.257.798,36

İBB Şehir Hatları’nda Yaz Tarifesi Başlıyor: İşte Yenilikler ve Hizmetler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Hatları’nda 17 Haziran ile 8 Eylül tarihleri arasında yaz tarifesi uygulanacak. Yaz tarifesinde yolcu yoğunlukları dikkate alınarak yeni düzenlemeler yapıldı ve bazı hatlardaki sefer sayıları arttırıldı.

Beşiktaş-Adalar Hattı’na, 2023 yaz tarifesinden farklı olarak 2 sefer eklendi. Ortaköy-Beşiktaş-Eminönü Hattı’na hafta sonu ve resmi tatil günlerini kapsayacak şekilde 2 sefer daha konuldu. Aşiyan-Anadoluhisarı-Küçüksu Hattı’na 1 sefer, Sarıyer-Rumeli Kavağı-Anadolu Kavağı Hattı’na ise geçen yıldan farklı olarak Anadolu Kavağı-Poyraz ve Poyraz-Anadolu Kavağı olarak 2 sefer eklendi.

Şehir Hatlarının deniz ulaşımının toplu ulaşımdaki payını arttırma hedefiyle 2019 sonu ile 2023 arasında açtığı 10 yeni hat yaz tarifesinde hizmet vermeye devam edecek.

Yaz tarifesi boyunca Adalar Hattı da hizmet verecek. Kabataş-Adalar, Adalar-Beşiktaş, Bostancı-Adalar Ring Hattı’nın yanı sıra Bostancı-Büyükada-Sedef Adası Hattı da hizmette olacak. Maltepe-Büyükada-Heybeliada-Burgazada-Kınalıada Hattı’ndaki seferler de devam edecek. Bostancı-Adalar Ring Hattı’nda her gün, Kadıköy-Karaköy-Beşiktaş Hattı’nda ise cumayı cumartesiye ve cumartesiyi pazara bağlayan gecelerde uygulanan gece seferleri yaz boyunca devam edecek.

Ayrıca, Şehir Hatlarının her cumartesi gerçekleştirdiği Mehtap Turları yaz boyunca hizmet verecek. Mehtap gezileri Bostancı-Kadıköy-Eminönü-Üsküdar-Beşiktaş-Rumeli Kavağı-Anadolu Kavağı hattında gerçekleştirilecek. Boğaz Turları da hizmette olacak. “Uzun Boğaz Turu” ve “Kısa Boğaz Turu” olarak yapılan her iki tur da günde bir kez gerçekleştirilecek. Kısa Boğaz Turu, resmi tatil ve bayramlarda günde 2 kez gerçekleştirilecek.

Yaz tarifesi kitapçığına Şehir Hatlarının iskelelerinden, şirketin internet sitesi, mobil uygulaması ve sosyal medya hesaplarından, Alo 153 Çözüm Merkezi’nden ulaşılabilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İBB Şehir Hatları’nda Yaz Tarifesi Başlıyor: İşte Yenilikler ve Hizmetler!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!