G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,82
GBP45,34
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,92
GR. ALTIN2.833,81
BTC2.146.296,58

Hindistan’da Heyelan: 45 Kişi Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hindistan’ın Kerala eyaletinin Wayanad bölgesinde meydana gelen heyelan felaketi, 45 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Başbakan Narendra Modi, olayla ilgili yaptığı açıklamada, hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dileyerek, etkilenenlere destek sağlanacağını belirtti.

Yaşanan sağanak yağışlar, Kerala eyaletinde bulunan Wayanad bölgesinde büyük bir felakete yol açtı. Sağanak yağışlar sonucu yaşanan heyelan, bölgedeki hayatı felç etti ve 45 kişinin hayatını kaybetmesine sebep oldu. Yetkililer, bölgede arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini ve kurtarılmayı bekleyen insanların olduğunu açıkladı.

Kerala Yasama Meclisi Üyesi A. K. Saseendran, olayın ardından yaptığı açıklamada, kurtarma operasyonlarının tüm birimlerin koordinasyonuyla sürdüğünü ve hayat kurtarma çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. Başbakan Narendra Modi, Wayanad’da meydana gelen toprak kaymalarından dolayı üzüntü duyduğunu ifade ederek, hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diledi.

Modi, yaptığı açıklamada, bölgede yaşanan felakette yaralananlar için dua ettiğini belirtirken, Kerala Eyalet Başkanı Pinarayi Vijayan ile görüşerek yardım sağlanması konusunda iş birliği yaptıklarını açıkladı. Kurtarma operasyonlarının devam ettiğini vurgulayan Modi, mağdurlara yardım elini uzatmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Sağanak yağışlar ve beraberinde gelen heyelan, Kerala eyaletinde büyük bir felakete neden oldu. Yetkililer olay yerindeki kurtarma ekipleriyle koordineli bir şekilde çalışmaların sürdüğünü belirtirken, hayatını kaybedenlerin aileleri ve yakınlarına başsağlığı dileyerek, etkilenenlere destek olacaklarını belirttiler. Kerala Eyaleti, felaketin ardından yeniden toparlanma ve zararın en aza indirilmesi için çalışmalarına devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hindistan’da Heyelan: 45 Kişi Hayatını Kaybetti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!