G-QXXHXL9JW0
USD33,98
EURO37,67
CNY0,000000
GBP44,73
EURO/USD1,11
BIST9.771,16
Petrol71,06
GR. ALTIN2.727,45
BTC1.850.296,14

Halil İbrahim Ceyhan’ın İlk Sinema Filmi “Son Bilet” Çekimleri Başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ekranların sevilen yüzü Halil İbrahim Ceyhan, sinema dünyasına büyük bir projeyle adım atıyor. Yakışıklı oyuncu, “Son Bilet” adlı ilk sinema filminin çekimlerine başladı. 2024 yılının 9 Temmuz Salı günü başlayan çekimler, yaklaşık 2 hafta sürecek.

Halil İbrahim Ceyhan, “Son Bilet” filminde yeni imajıyla dikkat çekiyor. Dünya listelerinde yakışıklılığı tescillenen Ceyhan, yeni rolü için değiştirdiği imajıyla şimdiden sevenlerinin beğenisini kazandı.

Yapımcılığını Altayaz Film‘in üstlendiği iddialı projenin yönetmen koltuğunda Gökhan Arı bulunurken, filmin senaryosu Mehmet Ali Tugay ve Taner Şahin imzasını taşıyor.

Sonbaharda vizyona girmesi planlanan “Son Bilet”, güçlü kadrosuyla da dikkat çekiyor. Filmde Halil İbrahim Ceyhan’a Altan Erkekli, Hamdi Alkan ve Zeynep Alkan gibi ünlü isimler eşlik ediyor.

2024 yılının 9 Temmuz Salı günü başlayan çekimler, yaklaşık 2 hafta sürecek. Sonbaharda vizyona girmesi planlanan “Son Bilet”, güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor. Filmde Halil İbrahim Ceyhan‘a Altan Erkekli, Hamdi Alkan ve Zeynep Alkan gibi ünlü isimler eşlik ediyor.

Halil İbrahim Ceyhan, “Son Bilet” filminde yeni imajıyla da dikkat çekiyor. Dünya listelerinde yakışıklılığı tescillenen Ceyhan, yeni rolü için değiştirdiği imajıyla şimdiden sevenlerinin beğenisini kazandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Halil İbrahim Ceyhan’ın İlk Sinema Filmi “Son Bilet” Çekimleri Başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!