G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,07
CNY4,82
GBP45,31
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,67
GR. ALTIN2.834,52
BTC2.142.518,19

Haftanın Filmleri Sinemaseverler İçin!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

18 Ocak 2024 tarihinde bulunduğumuz Ocak ayının üçüncü haftasında, hafta sonu için sinema salonlarında gösterime girmeye hazırlanan altı film bulunmaktadır. Haftanın filmlerinden biri biyografi türündeki müzikal film “Queen Rock Montreal”, Saul Swimmer yönetmenliğinde ünlü İngiliz rock grubu Queen’ın 1981’deki Montreal konserini beyaz perdeye taşımaktadır. Filmde Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor ve John Deacon’ın unutulmaz hit parçalarına yer verilmektedir.

Diğer bir film ise Thomas Cailley tarafından yönetilen bilim kurgu filmi “Animal Kingdom”dır. Film, bazı insanların başka hayvan türlerine dönüşmeye başladığı bir dünyada, bir baba ile oğlu arasında geçen macerayı anlatmaktadır.

Yerli komedi filmi “Lohusa”, Gupse Özay’ın senaryosunu yazdığı ve başrolünü üstlendiği bir yapım olup, yeni ebeveyn olan bir anne ve baba arasındaki komik olayları konu almaktadır. Filmin yönetmenliğini ise Kıvanç Baruönü üstlenmektedir.

Diğer bir yerli komedi filmi ise “Kardeş Takımı”dır ve anne babalarının aslında birer gizli ajan olduğunu keşfeden kardeşlerin hikayesini işlemektedir. Filmin yönetmen koltuğunda Mustafa Kotan bulunmaktadır.

“Afacanlar Kampta” ise “Afacanlar İş Başa Düştü”nün devam filmi olup, dedesinin işlettiği çocuk kampında çalışmaya giden Emirhan’ın yaşadığı olayları konu almaktadır.

Son olarak, çocuklar ve animasyon tutkunları için hazırlanan “Ördeklerin Göçü” adlı film, aşırı korumacı babalarını hayatlarının tatilini yapmaya ikna etmeye çalışan bir ördek ailesinin hikayesini anlatmaktadır. Film, çocukların ve animasyon sevenlerin ilgisini çekecek niteliktedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Haftanın Filmleri Sinemaseverler İçin!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!