USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.247.802,79

Hadise’nin Dans Ettiği Anlar Sosyal Medyayı Salladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler, 30 Nisan 2022 tarihinde Çırağan Sarayı’nda aile arasında gerçekleşen bir törenle sessiz sedasız nikâh masasına oturdu. Ancak çok konuşulan aşkları kısa süren ikili, 30 Eylül’de Beykoz Adliyesi’nde görülen duruşmayla tek celsede boşandı. Boşanma haberini duyuran Hadise, Instagram hesabından yaptığı açıklamada anlaşarak sonlandıramadıkları için boşanma davası açtıklarını ve Mehmet’e mutluluklar dilediğini belirtti.

Son dönemde cesur sahne kıyafetleri ve iddialı danslarıyla dikkat çeken Hadise, boşanma sürecinden sonra sosyal medyada yaptığı dans paylaşımlarıyla gündemde kaldı. Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Hadise, transparan tarzıyla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü şarkıcı, genç iş insanı Yalçın Ayaydın’ın oğlu Mert Ayaydın ile dans ederken öpüşme görüntüleriyle medyanın ve takipçilerinin ilgisini çekti.

Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Hadise, bir televizyon programında “Kendinden ayrılma sebebin ne olurdu?” sorusuna ilginç bir yanıt verdi. Hadise, sadık bir kadın olduğunu ve ilişkisindeki kişiye tüm ilgisini verdiğini belirtirken işine de aşık olduğunu ifade etti. Hadise, ilişkisine değer verdiğini ve partnerini dünyadaki en özel kişi gibi hissettirebileceğini ancak partnerinin de buna hazır olması gerektiğini vurguladı.

Hadise’nin açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemde kalmaya devam etmesi beklenirken, boşanma sürecinin ardından hayatına hangi yönde devam edeceği merak konusu olmaya devam ediyor. Hadise’nin kariyerinde ve özel hayatında yapacağı hamlelerle yakından ilgilenen takipçilerinin, ünlü şarkıcıyı her zaman desteklemeye devam edecekleri görülüyor. Hadise’nin popüleritesi ve dikkat çekici tarzı, onu günümüzün en önemli ve ilgi çekici isimlerinden biri haline getiriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hadise’nin Dans Ettiği Anlar Sosyal Medyayı Salladı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!