G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,24
CNY4,82
GBP44,75
EURO/USD1,09
BIST8.793,61
Petrol73,48
GR. ALTIN2.989,76
BTC2.362.841,85

Hadise’den Yenidoğan Çetesi Vahşetine Sert Tepki: “Bebeklerimizi Koruyun!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenidoğan Çetesi Skandalı: Detaylar Ortaya Çıkıyor

İstanbul’da yaşanan ve toplumda büyük bir infial yaratan yenidoğan hastalarının sevkiyle ilgili skandal, her geçen gün daha fazla detayla su yüzüne çıkıyor. 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanlarıyla iş birliği yaptığı iddia edilen ‘yenidoğan çetesi’, önceden anlaşılan özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine bebekleri sevk ederek ölümlerine neden olma suçlamasıyla karşı karşıya. Bu durum, olayla ilgili tepkilerin sosyal medyada artmasına yol açtı.

Ünlülerden Tepki: Hadise’nin Çağrısı

Ünlü şarkıcı Hadise, bu konuya dikkat çekmek amacıyla sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Henüz anne olmamasına rağmen, bebeklerin hayatı üzerinden para kazanılmasının kabul edilemez olduğunu vurgulayan Hadise, "İçim yanıyor bu haberleri okuduğumdan beri… Bu vahşete şimdi son verilmeli!" dedi.

Bebeklerin yaşadığı acıların yanı sıra ailelerin duyduğu tarifsiz üzüntüye de değinen Hadise, "Devletimize sesleniyorum; lütfen bebeklerimizi koruyun, lütfen!" şeklinde bir çağrıda bulundu. Paylaşımında, bu hastanelerin hala faaliyet göstermeye devam etmesini ve görevli olmayan kişilerin bebeklerin etrafında dolanmasını eleştirerek, "Bu gerçek olamaz!" ifadelerini kullandı.

Hadise, son olarak sistemdeki sorumluların cezasını çekmesi gerektiğini belirterek, "Bu nasıl bir vahşet? Lütfen herkes sesini çıkarsın, susmayın, unutmayın, unutturmayın!" şeklinde duygusal bir çağrıda bulundu. Toplumsal farkındalık için ses yükseltme çağrısında bulunan ünlü sanatçı, bebekler için adalet talep etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hadise’den Yenidoğan Çetesi Vahşetine Sert Tepki: “Bebeklerimizi Koruyun!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!