G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,13
CNY4,83
GBP45,41
EURO/USD1,12
BIST9.968,21
Petrol74,52
GR. ALTIN2.863,66
BTC2.156.697,53

H.K.G Davasında Avukat Değişikliği!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haber7’de yer alan bir habere göre, Hiranur Vakfı Başkanı Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G’nin küçük yaşta cinsel istismara uğradığı iddiasıyla gündeme geldiği belirtildi. H.K.G’nin avukatının değiştiği ve Hatice Akkaya’nın avukatlıktan azledildiği öğrenildi. 2021 yılından bu yana H.K.G.’nin avukatlığını yapan Akkaya, Anadolu 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dilekçe sunarak vekillikten azledildiğini bildirdi. Mağdur H.K.G.’nin boşanma sürecinde de avukatlığını üstlenen Akkaya’nın dosyaya titizlikle baktığı ancak azledilme sebebiyle net bir bilgi verilmediği belirtildi.

Mahkeme, cinsel istismar suçundan Kadir İ.’ye 30 yıl, Yusuf Ziya G.’ye 20 yıl ve anne Fatma G.’ye 16 yıl 8 ay hapis cezası verdi. Dosya İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 20. Ceza Dairesi’nde bozulduktan sonra tekrar Anadolu 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülmeye başlandı. H.K.G.’ye cinsel istismar suçlamasıyla tutuklanan Kadir İ.’nin fotoğrafları büyük infiale sebep olmuştu. Birgün gazetesinde yayınlanan habere göre, H.K.G’nin ailesinin iddiaları ve görüntülerle ilgili şok bilgiler ortaya çıktı. H.K.G’nin düğün fotoğraflarının 21 yaşındayken çekildiği belirtildi.

2012 yılında yapılan soruşturmada H.K.G’nin Kadir İ. ile rıza içinde evlendiğini belirttiği ve takipsizlik kararı verildiği ifade edildi. Savcılık tarafından dosyanın tekrar açılması üzerine, HSK tarafından inceleme başlatıldı. Ayrıca H.K.G’in ailesinin “bir radyocu ile konuşup evden kaçması için yönlendirildiği” iddiası üzerine de bilgiler paylaşıldı.

H.K.G.’nin kardeşlerinin açıklamasına göre, 6 yaşında evlendiği iddiasının gerçek dışı olduğu ve fotoğrafların hafızlık merasimi sırasında çekildiği iddia edildi. H.K.G.’nin ilk ifadesinde, radyocuyla ilişkisinin olduğunu ve altınları alıp evden kaçma planının olduğunu belirttiği bilgiler de yer aldı. Haber7 – Ajanslar tarafından derlenen bilgilere göre, H.K.G davasında şu ana kadar karanlık noktaların aydınlatılmadığı ve net bir açıklamanın yapılmadığı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
H.K.G Davasında Avukat Değişikliği!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!