G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,62
CNY4,88
GBP44,85
EURO/USD1,10
BIST8.975,23
Petrol78,06
GR. ALTIN2.901,24
BTC2.123.464,59

Güneri Cıvaoğlu için düzenlenen veda töreni renkli geçti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazeteci Güneri Cıvaoğlu için düzenlenen veda törenine birçok tanınmış isim katıldı. Törene Güneri Cıvaoğlu’nun eşi Canan Cıvaoğlu, yeğenleri Ayşegül Mola, Kemal ve Kerem Ulubay, tarihçi yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı, gazeteci siyasetçi Altan Öymen, Çekya Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, hukukçu Murat Aksu, Demirören Medya Dijital Grup Başkanı Gülgün Bostancı Yavuz, Demirören Haber Ajansı Genel Müdürü Cemal Coşkun, Gazeteci Sedat Ergin, Süleyman Demir, Elif Karacaoğlu, Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, ailesi, sevenleri ve meslektaşları yoğun ilgi gösterdi.

Güneri Cıvaoğlu için düzenlenen veda töreni duygusal anların yaşandığı bir atmosfere sahne oldu. Törene katılan isimler, Cıvaoğlu’nun mesleki başarıları ve kişisel özellikleri üzerine duygu dolu konuşmalar yaptılar. Törende, Cıvaoğlu’nun basın dünyasına ve iletişim alanına yaptığı katkılar ön plana çıkarıldı ve anılarıyla anıldı.

Törene katılanlar arasında yer alan isimler arasında, Güneri Cıvaoğlu’nun gazeteciliğe ve haberciliğe olan tutkusu ve özverisi üzerine konuşmalar yapıldı. Cıvaoğlu’nun basın dünyasındaki izleri ve etkisi, törene katılan herkes tarafından vurgulandı ve takdir edildi.

Veda töreninde, Güneri Cıvaoğlu’nun mesleki yaşamında ve özel hayatında tanıdığı birçok isim duygusal anlar yaşadı. Eşi Canan Cıvaoğlu’nun yaptığı konuşma ise izleyicileri derinden etkiledi ve törene duygusal bir hava kattı.

Törende, Cıvaoğlu’nun basın dünyasındaki deneyimleri ve değerleri üzerine yapılan konuşmaların yanı sıra, onun sevdikleri ve meslektaşları tarafından hatırlanış biçimi de dikkat çekiciydi. Törene katılan herkes, Güneri Cıvaoğlu’nun mesleki başarıları ve kişisel özellikleri ile ilgili anekdotlar paylaştılar.

Güneri Cıvaoğlu için düzenlenen veda töreni, katılımcılar arasında duygusal anların yaşanmasına ve güçlü bir dayanışma ve birlik ruhunun hissedilmesine neden oldu. Törene katılan herkes, Cıvaoğlu’nun basın dünyasındaki değerini ve önemini bir kez daha derinden hissettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Güneri Cıvaoğlu için düzenlenen veda töreni renkli geçti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!