G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.152.005,93

Guatemala’da Morgdan Kaldırılan Genç Kadın İkinci Kez Öldü: O Anlar Kamerada!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Guatemala’da yaşanan akıl almaz bir olayda, şiddetli yetersiz beslenme belirtileri gösteren genç bir kadın, beyin felci geçirdikten sonra hastaneye kaldırıldı. Ancak hastanede tedavi gördüğü sırada solunum ve beyin aktivitesi bulunamayınca genç kadın hayatını kaybetti. Morga kaldırılan kadın, dakikalar sonra canlandı ve protokole uygun olarak tekrar hastaneye götürüldü. Ancak genç kadın, hastane çalışanlarının tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti.

Hastanede yaşanan olay, güvenlik kameralarına da yansıdı. Bu durum, hem hastane çalışanlarını hem de morg çalışanlarını büyük bir şok yaşattı. Morg çalışanları, genç kadının hayatta olduğunu göstermek için ceset torbası içindeki kadını hastanede gezdirdi. Ancak hastane yetkilileri, acil olarak hastaneye kaldırılan kadının tedavi edildikten sonra hayati belirtilerinin kalmaması üzerine morga kaldırıldığını doğruladı.
Overall, bu olay şaşırtıcı bir şekilde gelişti ve hastane personeli arasında büyük bir paniğe sebep oldu. Hem hastane yetkililerinin hem de görevlilerin tüm çabalarına rağmen genç kadın, şiddetli beslenme yetersizliği nedeniyle hayatını kaybetti. Bu olay, Guatemala’da tüm ülkede büyük bir şaşkınlık yarattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Guatemala’da Morgdan Kaldırılan Genç Kadın İkinci Kez Öldü: O Anlar Kamerada!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!