G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,20
CNY4,85
GBP45,86
EURO/USD1,12
BIST10.029,73
Petrol74,47
GR. ALTIN2.914,81
BTC2.195.600,79

Göztepe Marmaray İstasyonunda Taciz Skandalı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Göztepe Marmaray İstasyonu’nda yaşanan olayda, Gülhan Karadereli’ye bıçakla saldıran Çetin Akay’ın daha önce kadının evine giderek tacizde bulunduğu ortaya çıktı. Olay, 15 Mart günü Kadıköy’deki istasyonda meydana geldi. 36 yaşındaki temizlik görevlisi Akay, 2 senedir aynı bölgede çalıştığı istasyonun güvenlik görevlisi Gülhan Karadereli’yi taciz etmekteydi. Karadereli defalarca Akay’ın rahatsız edici davranışları nedeniyle karakola başvurdu ancak durum ciddileşmeden önce saldırı gerçekleşti.

Akay, son olarak 8 Mart’ta Karadereli’yi telefonla arayarak bıçakla saldıracağını söyledi. Bu tehdidin ardından 7 gün sonra Marmaray İstasyonuna giderek Kadınlara saldırmaya çalıştı. Yüzünden aldığı bıçak darbesiyle Karadereli ağır yaralanırken, olayın ardından sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Hastanede tedavi altına alınan Karadereli’nin yüzüne 40 dikiş atıldı ve akciğerlerinden rahatsızlandığı belirlendi. Akay, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi ve 11 ayrı suç kaydı olduğu tespit edildi.

Olayın ardından ortaya çıkan görüntülerde Akay’ın 5 ay önce Karadereli’nin evinin önüne gidip tacizde bulunduğu, ağaçlara tırmandığı ve kendini gizlemeye çalıştığı anlar yer alıyor. Aynı gün Karadereli’nin evinin önündeki güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Akay’ın eve taksiyle geldiği ve tartışma yaşadığı görülüyor. Karadereli’nin ailesi, Akay’ı elinde sopa ile evlerinin önünden uzaklaştırdı. Karadereli’nin avukatları, Akay’ın uzaklaştırma kararlarını defalarca ihlal ettiğini belirterek, en üst cezayı almasını talep ediyor. Bu taciz ve saldırı olayı, toplumda güvenliği ve kadın haklarını tartışmaya açmış durumda.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Göztepe Marmaray İstasyonunda Taciz Skandalı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!