G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,13
CNY4,83
GBP45,41
EURO/USD1,12
BIST9.968,21
Petrol74,52
GR. ALTIN2.863,66
BTC2.156.697,53

Galatasaraylı Berkan Kutlu: “Zor oldu ama kenetlendiğimizde sonuç ortada” dedi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaraylı futbolcu Berkan Kutlu, Sparta Prag ile oynanan UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında alınan 3-2’lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu. Maç sonrası yaptığı açıklamada, “Zor oldu ama kenetlendiğimizde sonuç ortada” dedi. Berkan Kutlu, yorucu geçen maçın ardından takım arkadaşlarını tebrik ederek, 10 kişi kalmalarına rağmen kenetlenerek galibiyete ulaştıklarını belirtti. Ayrıca, takımın güçlü olduğunu vurgulayan Kutlu, yaklaşan maçlar için avantajı ellerine aldıklarını ve taraftarlara teşekkür etti.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turunun ilk maçında Sparta Prag’ı konuk etti. Sarı-kırmızılılar, çekişmeli geçen mücadele sonucunda sahadan 3-2 galip ayrıldı. Maç sonrası Galatasaraylı oyuncu Berkan Kutlu, zorlu maçın ardından takımın birlik ve beraberlik içinde olduğunu vurgulayarak, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Takımın gücüne olan inancını da dile getiren Kutlu, yaklaşan maçlarda avantajı ellerine aldıklarını ve taraftarlara teşekkür etti.

Berkan Kutlu’nun açıklamaları, Galatasaray’ın Sparta Prag karşısında elde ettiği 3-2’lik zaferin ardından geldi. Futbolcu, maç sonrası yaptığı konuşmada, zorlu bir maçı geride bıraktıklarını ve takım olarak birbirlerine kenetlenerek galibiyete ulaştıklarını belirtti. Ayrıca, güçlü olduklarını ve bu gücü avantaja dönüştürmek istediklerini ifade eden Kutlu, taraftarlara da desteklerinden dolayı teşekkür etti. Galatasaraylı futbolcu, yaklaşan maçlarda takımın zorlu temposuna da dikkat çekti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaraylı Berkan Kutlu: “Zor oldu ama kenetlendiğimizde sonuç ortada” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!