G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,13
CNY4,84
GBP45,50
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,77
GR. ALTIN2.847,36
BTC2.169.630,32

Galatasaray’ın Yıldızı Davinson Sanchez 2 Hafta Sahalardan Uzak Kalacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’ın Kolombiyalı futbolcusu Davinson Sanchez, sakatlık nedeniyle en az 2 hafta sahalardan uzak kalacak. Galatasaray Kulübü, bu durumu Kolombiya Futbol Federasyonu’na bildirerek milli takıma davet edilmemesini talep etti. Beşiktaş derbisinde sakatlanan 27 yaşındaki stoper, Rizespor maçında forma giyemedi ve Kasımpaşa maçını da kaçırması bekleniyor. Ancak Hatayspor maçında kadroda olması planlanıyor.

Davinson Sanchez’in sakatlığına ilişkin Kolombiyalı gazeteci Pipe Sierra’nın haberine göre, Galatasaray sağlık ekibi oyuncunun kas sakatlığı geçirdiğini ve en az 2 hafta sahalardan uzak kalacağını belirtti. Bu bilgiyi Kolombiya Futbol Federasyonu’na ileterek milli takıma davet edilmemesi talep edildi. Sakatlık sebebiyle Beşiktaş derbisinde forma giyemeyen oyuncunun Kasımpaşa maçını da kaçırması bekleniyor.

Galatasaray Kulübü, milli maçlar öncesi Kolombiya Futbol Federasyonu’na oyuncunun durumu hakkında bilgilendirme yaparken, doktorlarının yaptığı açıklamada Sanchez’in en az 2 hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı. Bu süre içinde milli takıma çağrılmaması ve dinlenmesi gerektiği vurgulandı. Beşiktaş derbisinde aldığı sakatlık nedeniyle Riszespor maçında forma giyemeyen futbolcunun Kasımpaşa maçını da kaçırması bekleniyor.

Galatasaray’ın Kolombiyalı futbolcusu Davinson Sanchez, kol kas sakatlığı nedeniyle en az 2 hafta sahalardan uzak kalacak. Kulüp, oyuncunun durumu hakkında Kolombiya Futbol Federasyonu’nu bilgilendirerek milli takıma davet edilmemesini istedi. 27 yaşındaki stoperin Beşiktaş derbisinde yaşadığı sakatlık nedeniyle Rizespor maçında forma giymediği ve Kasımpaşa maçını da kaçıracağı belirtildi. Ancak Hatayspor maçında kadroda olması planlanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray’ın Yıldızı Davinson Sanchez 2 Hafta Sahalardan Uzak Kalacak!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!