G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,07
CNY4,84
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,71
GR. ALTIN2.842,46
BTC2.174.454,44

Galatasaray’dan TFF’ye Sert Tepki: “Adaletsizlikte Sınır Yok!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, Türkiye Futbol Federasyonu’nun Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olaylarla ilgili Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu sevklerine tepki gösterdi. Federasyon, maçtaki olaylarla ilgili sevkleri açıkladı. Galatasaray’ın resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu’nun yaptığı ve yapmadığı sevklerin büyük bir adaletsizlik ve basiretsizlik örneği olduğu belirtildi. Federasyonun son zamanlarda bir kulübün ve bir kişinin baskılarına boyun eğdiği ifade edildi. Bu durumun futbolun adaletini sağlayamadığı ve hukuku ihlal ettiği vurgulandı.

Galatasaray, Federasyonun hakem hataları ve disiplin sevkleri konusunda baskılara boyun eğmesinin futbolda adaletin sağlanamamasına sebep olduğunu belirtti. Yöneticilerin ve kurulların, belirli bir kişinin baskısı altında olduğu ve bu nedenle kararlarını adaletli bir şekilde veremediği ifade edildi. Ayrıca, bu şekilde verilen kararların futbol tarihinde kara bir leke olarak kalacağı ve toplum tarafından yargılanacağı belirtildi. Galatasaray, federasyonun görevini yapar gibi davranmasının vicdanen kabul edilebilir olup olmadığını sorguladı.

Galatasaray, federasyonun futbolda adaleti sağlayamadığı için eleştirilerini sıraladı. Yöneticilerin ve kurulların belirli bir kişinin baskısı altında olduğu ve bu nedenle kararlarını vicdanen veremediği belirtildi. Bu durumun futbolun gelişimine ve adaletin tesis edilmesine engel olduğu vurgulandı. Ayrıca, federasyonun verdiği kararların toplum tarafından eleştirileceği ve futbol tarihinde kara bir leke olarak kalacağı ifade edildi. Galatasaray, federasyonun futbolun sahasının dışında kalan baskılara boyun eğmesinin kabul edilemeyeceğini vurguladı.

Galatasaray, Türkiye Futbol Federasyonu’nun Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olaylarla ilgili verdiği kararları eleştirdi. Federasyonun belirli bir kişinin baskısı altında olduğu ve bu nedenle adil kararlar veremediği ifade edilerek, futbolun adaletinin sağlanamadığı vurgulandı. Galatasaray, federasyonun futbolda baskıya boyun eğmesinin kabul edilemez olduğunu dile getirdi. Federasyonun aldığı kararların toplum tarafından eleştirileceği ve futbol tarihinde kara bir leke olarak kalacağı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray’dan TFF’ye Sert Tepki: “Adaletsizlikte Sınır Yok!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!