G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

Galatasaray’da Mauro Icardi Krizi Çözüldü: İhtarname Sonrası Anlaşma Sağlandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’da yaşanan Mauro Icardi kriziyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Arjantinli futbolcu, alacağı bulunan 5 milyon euroluk imaj hakları için kulübe ihtarname çekti ve bu miktarın ödenmesini talep etti.

Ligin ikinci yarısının başlamasıyla birlikte sakatlığı nedeniyle Arjantin’e giden Mauro Icardi, bu durum hakkında tartışmalara neden oldu. Kulüp yetkilileri, oyuncunun gerçekten sakat olduğunu savunurken, bazı kesimler ise maddi sebeplerin etkili olduğunu iddia etti. Ancak futbol camiası, “Beyan esastır” prensibine uyarak Icardi’nin sakatlığını kabul etti. Arjantinli golcünün, Galatasaray’ın zor zamanlarında, antrenman yapamamış olsa bile iğne alarak sahaya çıktığı belirtildi.

Maddi sıkıntı içinde olan Icardi, geçen yılın alacakları da dahil olmak üzere 5 milyon eurodan fazla bir miktarın ödenmesini talep ediyordu. Ancak isteği karşılanmayınca, “ihtarname” gönderme kararı aldı. Kulübe resmi bir yazı ile 5 Mart’a kadar paranın ödenmesini veya sözleşmenin feshedilmesini şart koştu.

Son güne kadar bekleyen Galatasaray yönetimi, futbolcuyu ikna ederek ödemenin taksitlendirilmesini sağladı. 6 Mart’ta taraflar arasında anlaşma sağlandı ve Icardi, antrenmanlara katılarak Rizespor maçında gol attı. Bu sezon Galatasaray formasıyla 37 maça çıkan Arjantinli futbolcu, 21 gol atarken 10 asist yapmayı başardı.

Mauro Icardi’nin maddi talepleri kulübü zor durumda bıraksa da, sonunda taraflar anlaşarak krizin çözülmesini sağladı. Galatasaray, yıldız oyuncusunun performansından ve katkılarından memnun olurken, Icardi de istediği ödemeyi almanın mutluluğunu yaşadı. Bu sürecin ardından ise kulüp ve oyuncu arasındaki ilişkilerin daha da güçleneceği ve yeni anlaşmaların yapılacağı öngörülüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray’da Mauro Icardi Krizi Çözüldü: İhtarname Sonrası Anlaşma Sağlandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!