G-QXXHXL9JW0
USD33,98
EURO37,67
CNY0,000000
GBP44,73
EURO/USD1,11
BIST9.771,16
Petrol71,06
GR. ALTIN2.727,45
BTC1.857.644,07

Galatasaray, Lecce’yi 2-1 Mağlup Etti: Maç Detayları!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya’da Lecce ile karşılaştı ve 2-1’lik skorla galip geldi. Mücadeleye Galatasaray’ın Fernando Muslera, Leo Dubois, Metehan Baltacı, Victor Nelsson, Derrick Köhn, Kerem Demirbay, Lucas Torreira, Hakim Ziyech, Dries Mertens, Wilfried Zaha ve Michy Batshuayi ilk 11’i ile başladı.

Maçın 10. dakikasında Ziyech’in attığı golle Galatasaray öne geçerken, 40. dakikada Zaha’nın golüyle farkı 2’ye çıkardı. İlk yarı 2-0 Galatasaray’ın üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda teknik direktör Okan Buruk, Mauro Icardi, Berkan Kutlu, Yusuf Demir, Sergio Oliveira, Halil Dervişoğlu, Eyüp Aydın, Ali Yeşilyurt, Efe Akman ve Gökdeniz Gürpüz’ü sahaya sürdü.

Lecce, 85. dakikada Kialonda Gaspar’ın attığı golle farkı 1’e indirse de, maçın sonucunu değiştiremedi ve Galatasaray sahadan 2-1 galip ayrıldı. Bu maçta ilk kez forma giyen Mauro Icardi, 64. dakikada oyunun içinde yer aldı ve kaptanlık pazubendini taktı. Teknik direktör Okan Buruk, maçta 4-4-2 oyun formasyonunu denedi ve Batshuayi ile Icardi’yi birlikte oynattı.

Galatasaray, Lecce karşılaşmasıyla yeni sezon hazırlıklarına iyi bir başlangıç yaptı. Maçta gösterdikleri performansla taraftarlarına umut veren Sarı-kırmızılılar, farklı oyun formasyonları deneyerek takımın gücünü artırmayı hedefliyor. Yıldız oyuncularının forma şansı bulmasıyla birlikte rekabetin artacağı gözlemlenirken, takımın genel performansı da oldukça olumlu gözüküyor.

Galatasaray’ın hazırlık maçlarındaki başarılı performansı, gelecek sezon için umut vaat ediyor. Takımın yeni transferleriyle birlikte uyum içinde çalışması ve farklı oyun stratejileri denemesi, taraftarlarına heyecan verici bir sezon vadediyor. Galatasaray, Lecce karşısında aldığı galibiyetle yeni sezona umutlu bir başlangıç yaparken, taraftarlarına güven verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray, Lecce’yi 2-1 Mağlup Etti: Maç Detayları!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!