G-QXXHXL9JW0
USD33,98
EURO37,67
CNY0,000000
GBP44,73
EURO/USD1,11
BIST9.771,16
Petrol71,06
GR. ALTIN2.727,45
BTC1.857.644,07

Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Şok İddialarla Sarsıldı: İşte İfade Verecek Olanlar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Valiliği, son olaylı Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle ilgili açıklama yaparak, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park Stadı Müdürü Ali Çelikkıran’a yapılan saldırıya ilişkin adli işlem başlatıldığını duyurdu. Statta Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın Yardımcı Antrenörü Emre Kartal ve diğer kişiler tarafından başına vurulduğu iddia edilen Çelikkıran’a yönelik darbeden sorumlu beş kişi hakkında adli işlem başlatıldığı belirtildi.

Sabah gazetesi ise, Galatasaray Spor Kulübü’nün şikayeti üzerine ifade verecek kişilerin kimler olduğuna dair yeni iddiaları gündeme taşıdı. İddialara göre, savcılık tarafından ifadeleri alınacak beş kişi arasında Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın oğlu Emre Kartal ve Ali Çelikkıran’ı saçından çeken Fenerbahçe eski yöneticisi Hulusi Belgü’nün bulunduğu belirtildi. Ayrıca, Fenerbahçeli futbolcular Mert Hakan Yandaş ve Bright Osayi-Samuel’in de ifade vermelerinin beklendiği öğrenildi.

Öte yandan, Galatasaray Spor Kulübü’nün başvurusu üzerine ifade verecek isimler arasında dikkat çeken isimlerin başında İsmail Kartal’ın oğlu Emre Kartal ve Fenerbahçe eski yöneticisi Hulusi Belgü olduğu belirtiliyor. Ayrıca, Fenerbahçeli futbolcular Mert Hakan Yandaş ve Bright Osayi-Samuel’in de ifade vermesinin beklendiği bilgisi paylaşıldı.

Taraflar arasındaki gerilimin arttığı bu süreçte, olayın taraflarının ifade vermeye çağrılmasıyla ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. İfade verecek kişiler arasında yer alan Emre Kartal, Hulusi Belgü, Mert Hakan Yandaş ve Bright Osayi-Samuel’in, yaşanan olaylarla ilgili neler söyleyecekleri merak konusu olmaya devam ediyor. İstanbul Valiliği’nin aldığı karar ve başlatılan adli işlemler, derbinin ardından yaşanan olayların boyutunu gözler önüne sermeye devam ediyor.

Sonuç olarak, Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrasında yaşanan olaylarla ilgili gelişmeler merakla beklenirken, ifade verecek isimlerin açıklamalarıyla gerilimin artması bekleniyor. İsmail Kartal’ın oğlu Emre Kartal, Hulusi Belgü ve Fenerbahçeli futbolcular Mert Hakan Yandaş ile Bright Osayi-Samuel’in ifadeleri, yaşanan olayların detaylarını aydınlatmaya yönelik önemli ipuçları sağlayabilir. Bu süreçte, adli işlemlerin sonucu ve alınacak kararlar da merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Şok İddialarla Sarsıldı: İşte İfade Verecek Olanlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!