G-QXXHXL9JW0
USD34,28
EURO36,98
CNY4,81
GBP44,36
EURO/USD1,08
BIST8.714,69
Petrol75,03
GR. ALTIN2.991,94
BTC2.262.326,54

Galatasaray, Berat Özdemir için sürpriz hamle yapıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, gelecek sezon hem Türkiye’de hem de Avrupa’da başarılı olmak için kadrosunu yenilemeye hazırlanıyor. Yapılan açıklamalara göre, iki stoper başta olmak üzere birçok oyuncunun takımdan ayrılması bekleniyor ve kiralamaların devam etmeyeceği ifade ediliyor.

Yeni sezon için transfer bütçesini oluşturmak amacıyla, dünya çapında tanınan birçok oyuncunun transferine odaklanıldığı belirtiliyor. Ayrıca, yerli oyuncular için de gerekli adımların atılacağı vurgulanıyor. Trabzonspor’da başarılı bir sezon geçiren Berat Özdemir’in Galatasaray tarafından transfer edilmesi gündemde.

Berat Özdemir’in transferi konusunda Ettifaq Başkanı Samer AlMisehal’den çarpıcı açıklamalar geldi. AlMisehal, Galatasaray’ın gelecek sezon için Berat Özdemir’e ilgi gösterdiğini, ayrıca Fransa’dan Lyon ve bir MLS takımının da oyuncuyu istediğini belirtti. Kendilerinin belirlediği bonservis bedelinin 5 milyon euro olduğunu ve Trabzonspor’un henüz bir teklif sunmadığını ifade etti.

Galatasaray yönetimi, gelecek sezona iddialı bir şekilde girmek ve Avrupa’da başarılı olmak için kadroda büyük değişiklikler yapmayı planlıyor. Özellikle defans hattında yaşanan sıkıntıları çözmek adına transfer çalışmalarını hızlandırıyor. Berat Özdemir gibi genç ve yetenekli bir oyuncuyu kadroya katmayı hedefliyorlar.

Berat Özdemir’in Galatasaray’a transferi için resmi açıklama henüz yapılmamış olsa da, Ettifaq Başkanı’nın verdiği bilgiler doğrultusunda bu transferin yakın zamanda gerçekleşmesi bekleniyor. Galatasaray taraftarları, yeni sezon öncesinde yapılan transferlerle takımın gücüne güç katacağına inanıyor ve Avrupa’da başarılı bir performans sergilemeyi umut ediyorlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray, Berat Özdemir için sürpriz hamle yapıyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!