G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,10
CNY4,84
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.928,70
Petrol74,56
GR. ALTIN2.865,03
BTC2.161.311,57

Firari Askerin Kemikleri ve Silahı Keçi Otlatan Çobanın Gözünden Bulundu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kemalpaşa ilçesine bağlı Ansızca Mahallesi’nde keçilerini otlatan bir çobanın, otların arasında insan kemiklerine rastlamasıyla başlayan olayda, jandarma ekipleri devreye girdi. Olay yerine sevk edilen ekipler, inceleme sonucunda jandarma üniforması, cep telefonu ve kimlik buldu. Ayrıca, yakınlarda MP5 otomatik silah da bulundu.

Soruşturma sonucunda, 2018 yılında Ulucak Jandarma Karakolu’ndan firar eden uzman çavuş M.F.’ye ait olduğu tespit edilen insan kemikleri, olayın çözümüne yardımcı oldu. Olay yerindeki inceleme sonrasında, insan kemikleri ve jandarma üniforması İzmir Adli Tıp Kurumu’nun morguna gönderildi.

Bu olay, 6 yıl önce yaşanan bir firarinin izlerini gün yüzüne çıkardı. Uzman çavuş M.F.’nin kemikleri ve silahı bulunmasıyla birlikte, olayın detayları merak konusu oldu. Jandarma ekipleri, olayın aydınlatılması ve gerekli soruşturmanın yapılması için çalışmalarına devam ediyor.

Durum, bölgedeki vatandaşlar arasında endişe ve şaşkınlık yaratırken, olayın ardındaki gizem çözülmeye çalışılıyor. İnsan kemiklerinin bulunmasıyla birlikte, olayın gerçek sebepleri ve nasıl yaşandığı konusunda daha fazla bilgi edinilmesi bekleniyor. Jandarma ekipleri, olayla ilgili detaylı bir soruşturma yürütürken, kamuoyu da gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor.

Bölgede yaşanan bu olay, kısa sürede geniş bir çevre tarafından duyuldu ve merak konusu haline geldi. Uzman çavuş M.F.’nin firarının ardından yaşanan gizemli olay, çözüm beklerken, yetkililerden gelecek açıklamalar merakla bekleniyor. İzmir Adli Tıp Kurumu’ndaki incelemelerin ardından, olayla ilgili daha fazla detayın ortaya çıkması ve soruşturmanın sonuçlanması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Firari Askerin Kemikleri ve Silahı Keçi Otlatan Çobanın Gözünden Bulundu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!