G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

Fildişi Sahilli Futbolcunun Transferi: Serge Aurier, Galatasaray ile Resmi Sözleşmeye İmza Attı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fildişi Sahili milli futbol takımının Afrika Uluslar Kupası’nda zafer yaşayan oyuncusu Serge Aurier, Türk futbol takımı Galatasaray ile resmi sözleşme imzaladı. 31 yaşındaki tecrübeli sağ bek, kulübün sosyal medya hesaplarından paylaşılan imza töreni görüntüleriyle ve 92 numaralı formasıyla takıma katıldı. Transfer için, İngiltere Premier Lig takımı Nottingham Forest’a 100 bin euro bonservis bedeli ödeneceği ve sezon sonunda futbolcuya 600 bin euro garanti ücret ve 150 bin euro imza parası verileceği açıklandı.

Galatasaray’ın yeni transferi Serge Aurier, İstanbul’a gelerek resmi sözleşmeye imza attı. Sarı-kırmızılılar, futbolcunun kulübe katılmasının ardından imza töreninin sosyal medya hesaplarından görüntülerini paylaştı. 31 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncunun takımda 92 numaralı forma giyeceği belirtildi. Futbolcunun transferi için Nottingham Forest kulübüne 100 bin euro bonservis bedeli ödeneceği ve sezon sonuna kadar 600 bin euro garanti ücret ve 150 bin euro imza parası verileceği ifade edildi.

Serge Aurier, Fildişi Sahili milli futbol takımıyla Afrika Uluslar Kupası’nda şampiyonluk yaşadıktan sonra Galatasaray’a katıldı. 92 numaralı forma ile sahaya çıkacak olan tecrübeli sağ bek, transferi için 100 bin euro bonservis bedeli ödenerek kulübe dahil edildi. Sezon sonuna kadar 600 bin euro garanti ücret ve 150 bin euro imza parası alacak olan futbolcunun transferi İngiltere Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest’a yapıldı.

Serge Aurier, Fildişi Sahili milli futbol takımıyla Afrika Uluslar Kupası’nda zafer yaşadıktan sonra Galatasaray ile resmi sözleşme imzaladı. Tecrübeli sağ bek, takıma katılmak için İngiltere Premier Lig’den Nottingham Forest kulübüne 100 bin euro bonservis bedeli ödenerek transfer edildi. Sezon sonuna kadar 600 bin euro garanti ücret ve 150 bin euro imza parası alacak olan 31 yaşındaki futbolcunun Galatasaray’da 92 numaralı forma giyeceği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fildişi Sahilli Futbolcunun Transferi: Serge Aurier, Galatasaray ile Resmi Sözleşmeye İmza Attı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!