G-QXXHXL9JW0
USD34,19
EURO38,19
CNY4,87
GBP45,90
EURO/USD1,12
BIST9.665,78
Petrol71,86
GR. ALTIN2.902,19
BTC2.175.016,65

Fikirtepe Mahallesinde Korkutan Kaza!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 34 FSC 813 plakalı bir otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu kaldırıma çarparak yan yattı. Kaza, Fikirtepe Mahallesi Özbey Caddesi’nde saat 22.30 sıralarında gerçekleşti. Araçta bulunan sürücü ve 2 yolcu yaralandı. Olay yerine çağrılan polis, sağlık ve itfaiye ekipleri, yaralılara hızla müdahale etti. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı ancak hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi.

Kazanın ardından, Özbey Caddesi bir süre trafiğe kapatıldı. Yan yatan aracın kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı. Yetkililer, kaza ile ilgili detaylı inceleme başlattılar. Özbey Caddesi’ndeki trafik akışı normale dönerken, olayın etkisiyle oluşan trafik yoğunluğu da sona erdi.

Kazaya tanık olan çevre sakinleri ve diğer vatandaşlar, hemen yetkililere haber vererek yardım çağırdılar. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, yaralıların olduğu bölgeyi güvenli bir şekilde temizledi ve gerekli müdahaleleri gerçekleştirdi. Araç içerisinde sıkışan yaralılar, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kazaya neden olan otomobil sürücüsü hakkında yasal işlem başlatıldığı belirtildi. Ekipler, kazanın detaylarını araştırarak olası benzer olayların önüne geçmeyi hedefliyorlar. Sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda vatandaşlara uyarılarda bulunuldu.

Kaza sonrası çevrede yaşayan vatandaşlar, kaldırım üzerindeki otomobilin şiddetli çarpmanın etkisiyle yan yatmış halini görünce büyük bir panik yaşadılar. Olayın şokuyla birlikte, bölgedeki esnaf ve görgü tanıkları, kaza anını güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerle yetkililere teslim ettiler. Güvenlik kameralarının incelenmesinin ardından, kaza hakkında daha fazla bilgiye ulaşılması amaçlanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fikirtepe Mahallesinde Korkutan Kaza!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!