G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,07
CNY4,82
GBP45,31
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,67
GR. ALTIN2.834,52
BTC2.142.518,19

Ferizli eski Belediye Başkanı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ferizli eski Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Sakarya’nın Yeni Mahalle’sinde silahlı saldırıya uğradı ve kasık bölgesine isabet eden kurşun sonucunda hayatını kaybetti. Soğuk, evinden çıkıp aracıyla seyir halindeyken saldırıya maruz kaldı ve aracını tarlaya sürerek hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçan saldırgan veya saldırganlar henüz belirlenemedi. Soğuk’un yakınları olayı duyar duymaz fenalık geçirdi ve cansız bedeni Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna sevk edildi. Polis ekipleri ise kaçan kişi veya kişileri bulmak için çalışmalarına devam ediyor.

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, olayın aydınlatılması için ekiplerin yoğun çaba sarf ettiğini belirtti. Vali Karadeniz, Cumhuriyet Başsavcısı, İl Emniyet Müdürü ve Kaymakamın olay yerinde bulunduğunu ve delil toplama çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Karadeniz, tüm delillerin değerlendirildiğini ve yakın zamanda sonuç almayı umduğunu belirtti. Eski Belediye Başkanı Ahmet Soğuk’a Allah’tan rahmet dileyen Vali, Ferizli ilçesine ve Soğuk’un yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş da olay yerine gelerek incelemelerde bulundular.

Hayatını kaybeden Ahmet Soğuk’un otomobili, yapılan incelemelerin ardından otoparka çekildi. Soğuk’un vefatı, Sakarya genelinde üzüntüyle karşılandı ve hala kimliği belirsiz olan saldırgan veya saldırganların bulunması için polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca, Soğuk’un yakınları ve sevenleri de acı haberi alır almaz büyük bir şok yaşadılar ve olayın aydınlatılmasını bekliyorlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ferizli eski Belediye Başkanı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!