G-QXXHXL9JW0
USD34,20
EURO37,09
CNY4,80
GBP44,64
EURO/USD1,08
BIST9.002,34
Petrol74,66
GR. ALTIN2.979,76
BTC2.315.776,72

Fenerbahçe’nin UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Lugano’yu zor bir maç bekliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2’nci Ön Eleme Turu ilk maçında bugün İsviçre ekibi Lugano ile karşı karşıya gelecek. Thun Arena’da TSİ 21.30’da başlayacak mücadele öncesi Lugano Yardımcı Antrenörü Selcuk Sasivari, “Mourinho, dünyadaki en iyi teknik direktörlerden birisi. Fenerbahçe de Türkiye’nin en büyük takımı. Zor maç olacağını biliyoruz. Tadic, Dzeko, Szymanski, Osayi-Samuel ve Djiku gibi önemli oyuncuları var. Kendi futbolumuzu oynamak bizim için en önemlisi” diyerek maç öncesi görüşlerini paylaştı.

Sasivari, Lugano’ya yapılan yardımcı antrenörlük teklifini 2-3 ay önce Almanya’da İsviçre Milli Takımı ileyken aldığını ve teklifin kendisi için enteresan olduğunu belirtti. Kendisi için ilginç bir teklif olduğu için kabul ettiğini ve Lugano’nun son senelerde başarılı olduğunu söyleyen Sasivari, Fenerbahçe karşılaşması için iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve zorlu bir maç olacağını bildiklerini ifade etti. Ayrıca Mourinho’nun dünyadaki en iyi teknik direktörlerden biri olduğunu ve Fenerbahçe’nin Türkiye’nin en büyük takımı olduğunu vurguladı.

Sasivari, A Milli Futbol Takımı’nın EURO 2024 performansını olumlu bir şekilde değerlendirerek, milli takımın genç ve yetenekli oyuncularıyla gelecekte daha da iyi bir performans sergileyeceğini umut ettiğini belirtti. Kendisinin kariyer hedeflerinden de bahseden Sasivari, şu anda yardımcı antrenörlüğünün kendisini geliştirmek adına doğru bir adım olduğunu ve Türkiye Ligi’nde bir takım çalıştırmayı hedeflediğini dile getirdi.

Lugano ile Fenerbahçe arasındaki mücadele, futbolseverlerin heyecanla beklediği bir karşılaşma olacak. Lugano Yardımcı Antrenörü Selcuk Sasivari’nin maç öncesi yaptığı açıklamalara bakılırsa, her iki takım da karşılaşmaya motive bir şekilde çıkacak. Sasivari’nin özellikle Fenerbahçe’nin gücüne ve oyuncu kadrosuna dikkat çekmesi, maçın ne kadar çekişmeli geçeceğinin de bir göstergesi olabilir. Bu mücadele, futbolseverlere heyecan dolu anlar yaşatabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe’nin UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Lugano’yu zor bir maç bekliyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!