USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.247.802,79

Fenerbahçeli Milli Boksörler Avrupa Şampiyonası’nda Başarılı Sonuçlar Aldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’nin milli boksörleri Buse Naz Çakıroğlu, Busenaz Sürmeneli, Samet Gümüş ve Büşra Işıldar, Avrupa Şampiyonası’nda büyük başarılar elde etmiştir. Toplamda 3 altın ve 1 bronz madalya kazanan bu sporcular, kulüp başkanı Ali Koç tarafından sarı-lacivertli kulüpte ağırlandı. Ali Koç ile bir araya gelen boksörlerin yanı sıra genel sekreter Burak Çağlan Kızılhan, yöneticiler İlker Dinçay ve Can Gebetaş, boks şubesi sorumlusu Selahattin Atasever ve antrenörler de ziyarette hazır bulunmuştur.

Fenerbahçe’nin başarılı boksörleri, kazandıkları madalyaları Ali Koç’a takdim etmiştir. Koç, sporcuları büyük bir gururla karşılamış ve onları tebrik etmiştir. Kendilerini gururlandıran bu başarılı sporcuların Fenerbahçe’yi en iyi şekilde temsil ettiğini belirten Ali Koç, başarılarıyla gurur duyduklarını ifade etmiştir.

Koç, boks şubesinin uzun yıllardır devam eden başarılarından da bahsetmiş ve olimpiyatlarda da başarılı olacaklarına inandıklarını dile getirmiştir. Sporcuların başarılarıyla gurur duyduklarını ve onların Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını vurgulayan Koç, Fenerbahçe adına ve ülke adına çok büyük başarılar elde edeceklerine inanmaktadır.

Koç, sporcuların Fenerbahçe’yi en iyi şekilde temsil ettiğini ve kendilerinin de sporculara şans getireceklerini umduklarını belirtmiştir. Beraber nice şampiyonlukları kutlayacaklarına inandığını ifade eden Koç, sporcuları tebrik etmiş ve başarılar dileyerek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etmiştir.

Fenerbahçeli milli boksörlerin Ali Koç ile buluşması, kulüp adına büyük bir gurur kaynağı olmuştur. Sporcuların elde ettiği başarılar, kulübü en iyi şekilde temsil etmeye devam ederek ilerideki yıllarda da önemli başarılara imza atacaklarının bir göstergesi olmuştur. Ali Koç’un sporcuları tebrik etmesi ve destek olması, Fenerbahçe’nin sporcu yetiştirme ve destekleme konusundaki kararlılığının bir göstergesi olmuştur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçeli Milli Boksörler Avrupa Şampiyonası’nda Başarılı Sonuçlar Aldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!