G-QXXHXL9JW0
USD34,17
EURO37,88
CNY4,88
GBP45,58
EURO/USD1,11
BIST9.351,22
Petrol74,58
GR. ALTIN2.922,77
BTC2.113.320,22

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanşında Olympiakos’u konuk edecek!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Olympiakos’u Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda konuk edecek. Maç, Türkiye saatiyle 22.00’de başlayacak ve TV8’den canlı yayınlanacak. Alman hakem Tobias Stieler yönetimindeki mücadelede, Fenerbahçe 3-2 mağlup olduğu ilk maçın rövanşını almak için sahaya çıkacak. Eğer Fenerbahçe, 2 gol veya daha fazla farkla kazanırsa veya berabere kalırsa penaltılara gidecek. Ancak Olympiakos, her türlü galibiyet veya beraberlik durumunda Fenerbahçe’yi elemiş olacak.

Fenerbahçe’nin ilk 11’inde Livakovic, Osayi-Samuel, Djiku, Becao, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fred, Dusan Tadic, İrfan Can Kahveci, Szymanski ve Dzeko yer alacak. Karşılarında ise Tzolakis, Rodinei, Ntoi, David Carmo, Ortega, Chiquinho, Hezze, Podence, Jovetic, Fortounis ve El Kaabi gibi Olympiakoslu oyuncular olacak.

Maç, son dakikaya kadar büyük bir heyecan ile geçecek ve her iki takım da kazanmak için ellerinden geleni yapacak. Taraftarlar, stadyumu doldurup takımlarını destekleyerek mücadeleye renk katacaklar. Fenerbahçe, tarihinde önemli bir başarı elde ederek adını yarı finale yazdırmak için sahada mücadele edecek. Olympiakos ise deplasmanda avantajı kullanarak tur atlamak için mücadele edecek.

Tüm futbolseverler, bu heyecan dolu maçı merakla bekliyor ve hangi takımın yarı finale yükseleceğini görmek için sabırsızlanıyor. Her iki takımın da kazanmak için verdiği mücadele, futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatacak. İki takımın da kaliteli oyuncularıyla sahada sergileyecekleri futbol, izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak ve unutulmayacak bir rövanş maçı olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanşında Olympiakos’u konuk edecek!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!