USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.242.064,97

Fenerbahçe Tekerlekli Sandalyede Üçüncü Kez Şampiyon!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Göksel Çelik, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi final serisi üçüncü maçında ezeli rakiplerinden Beşiktaş’ı 82-71 mağlup ederek seriyi 2-1 kazanarak şampiyon oldu. Final serisi büyük bir çekişme içinde geçti ve Fenerbahçe Göksel Çelik, serinin ilk maçını kaybettikten sonra sonraki iki maçı kazanarak şampiyonluğa ulaştı.

Fenerbahçe Göksel Çelik Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 2021 Genel Kurulu kararıyla Fenerbahçe Spor Kulübü’ne devredilmiş ancak mali ve idari yönetimi 1907 Fenerbahçe Derneği tarafından sürdürülmeye devam etmektedir. Bu sezon, takım üst üste üçüncü kez şampiyonluk elde etti. Geçtiğimiz ay da EuroCup 1‘i kazanarak Avrupa Şampiyonu olan Fenerbahçe, bu sezonun ikinci şampiyonluğunu kazanmış oldu.

Takımın Başarısı

2021 Genel Kurulu kararıyla Fenerbahçe Spor Kulübü’ne devredilen Fenerbahçe Göksel Çelik Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, mali ve idari yönetiminin 1907 Fenerbahçe Derneği tarafından sürdürülmesine rağmen üst üste üçüncü kez Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi şampiyonu oldu. Takım, geçtiğimiz ay EuroCup 1′i kazanarak Avrupa Şampiyonu unvanını da elde etmişti.

Final Serisi

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi Final serisi büyük bir çekişme içinde geçti. İlk maçı Beşiktaş’a kaptıran Fenerbahçe Göksel Çelik, sonraki iki maçı kazanarak seriyi 2-1 ile tamamlayıp şampiyonluğa ulaştı. Final serisi, 25 Mayıs 2024 tarihinde İstanbul’daki Metro Enerji Salonu’nda oynandı.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi şampiyonu Oldu

Fenerbahçe Göksel Çelik Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 2021 yılında Fenerbahçe Spor Kulübü’ne devredilmesine rağmen 1907 Fenerbahçe Derneği tarafından mali ve idari yönetimi yürütülen takım, üst üste üçüncü kez Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi şampiyonu oldu. Ayrıca geçtiğimiz ay Avrupa’da da EuroCup 1 şampiyonluğu elde eden Fenerbahçe, bu sezonun ikinci büyük başarısını da kazanmış oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe Tekerlekli Sandalyede Üçüncü Kez Şampiyon!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!