G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,07
CNY4,82
GBP45,31
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,67
GR. ALTIN2.834,52
BTC2.142.518,19

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’nde Vero Volley karşısında mağlup oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Vero Volley takımına konuk oldu ve 3-0 mağlup oldu. Maç İtalya’da, Vero Volley’nin evinde oynandı. Ev sahibi takım, karşılaşmayı 3-0’lık skorla kazanmayı başardı. Hakemlerin yönettiği maçta setler 25-21, 27-25, 25-20 şeklinde sonuçlandı. Vero Volley takımından Orro, Sylla, Folie, Egonu, Cazaute, Rettke sahada yer alırken, Fenerbahçe ise Fodorovtseva, Aslı Kalaç, Vargas, Meliha Diken, Fetisova, Drca gibi oyuncularıyla mücadele etti. Yedekler arasında ise Castillo, Malual, Candi gibi isimler Vero Volley takımında, Gizem Örge, Cristina, Stysiak, Ada Germen Korkmaz, Buse Ünal ise Fenerbahçe kadrosunda yer aldı.

Maçın rövanşı ise 19 Mart Salı akşamı İstanbul’da yapılacak. Fenerbahçe, rövanş maçında bu mağlubiyeti telafi etmeye çalışacak. Hollandalı hakem Helena Geldof ve Fransız hakem Fabrice Collados yönetimindeki maç, heyecan dolu anlara sahne oldu. Vero Volley’nin etkili oyunu karşısında Fenerbahçe zorlandı ve maçtan mağlubiyetle ayrıldı. Taraftarlar, rövanş maçında takımlarını desteklemek için tribünleri doldurmayı planlıyor.

Fenerbahçe Opet, CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi yarı finalindeki bu mağlubiyetle finale çıkma şansını zora soktu. Ancak takımın tecrübeli oyuncuları ve teknik ekibi, rövanş maçında daha iyi bir performans sergileyerek finale yükselmek istiyor. Vero Volley takımı ise evinde aldığı galibiyetle avantaj elde etti ve rövanş maçına moralli çıkacak.

Fenerbahçe, CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde aldığı bu mağlubiyetten ders çıkararak rövanş maçına hazırlanıyor. Taraftarlar, takımlarını desteklemek ve onlara moral vermek adına maça büyük ilgi gösteriyor. İstanbul’da oynanacak rövanş maçı, büyük bir heyecana sahne olacak ve her iki takım da finale çıkmak için ellerinden geleni yapacak. Sonuçları merakla beklenen rövanş maçı, Kadıköy’deki salonda keyifli ve çekişmeli bir mücadeleye sahne olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’nde Vero Volley karşısında mağlup oldu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!